Keresés
Close this search box.
Keresés

Aranyér és más végbélbetegség egyénre szabott kezelése Budapesten

Foglaljon most időpontot vizsgálatra Budapestre
Az Év Magánrendelőjébe!

Előzze meg panaszai fokozódását, visszatérését!

Szeretettel várjuk Az Év Magánrendelője és Betegbarát díjas budapesti Aranyér Központunkban tiszta, barátságos helyen, kíméletesen alapos, akár bódításos kivizsgálással, személyre szabott gyógyítással és megelőzéssel.

Az aranyér egyénre szabott, korszerű, akár fájdalommentes műtét nélküli kezelése sokkal kevesebb és rövid ideig tartó panasszal jár, mint az aranyér hagyományosan vágásos műtétje. Ráadásul a komplex kezeléssel megelőzve a kiújulást hosszú távú panaszmentesség érhető el.

De biztos, hogy csak aranyér okozza aranyér panaszát?

Az aranyér tüneténeknek tulajdonított panaszokat -mint a fájdalom, a vérzés, a viszketés, szorulás- leggyakrabban nem csak maga az aranyér, hanem más végbélbetegség is okozza. Ilyen betegség pl. a végbélrepedés és a különböző gyulladások, fertőzések, izom problémák, sérülések. Ilyenkor az esetleg valóban meglévő aranyér gyógyítása -akár gyógyszeresen, akár sebészileg- az aranyérre fogott panaszokat önmagában nem csak hogy nem szünteti meg, de sokszor még fokozza is! Emiatt mondják sokan, hogy az aranyér  a kezelés után rosszabb lesz. Sokszor csak a panaszt okozó betegség figyelembevétele, és mindezek összetett, egyénre szabott kezelésével hosszú távú és teljes gyógyulás érhető el. Ezért is fontos a teljes proktológiai szakvizsgálat alatt az “aranyér” panaszok okának pontos, szakszerű felderítése.

Milyen panaszokkal fordulhat hozzánk?

Mindenféle végbélpanasz esetén szeretettel várjuk, ezek többek között:

 • Végbélvérzés
 • Végbélfájdalom
 • Duzzanat, előesés
 • Székelési nehézség
 • Végbélviszketés
 • Végbélváladékozás
 • Végbélégés
 • Széklet- és vizelettartási nehézség

Központunk címe:
1024 Budapest, Lövőház utca 24., félemelet 5. (8-as kapucsengő)

Parkoláshoz leginkább a Mammut bevásárlóközpont vagy a Széllkapu, a Millenáris mélygarázsát javasoljuk.

Telefonos bejelentkezés munkanapokon 9-18 óra között fogadjuk (leginkább sürgős esetben, különleges kérés esetén érdemes)

Keresse fel Aranyér Központunkat  Budapesten, ahol a vizsgálaton, kezeléseken akár

 • munkahelyről is elugorva,
 • a mindennapi életvitelt folytatva,
 • baráti, jó hangulatban,
 • traumák elszenvedése nélkül
 • egyénri problémáira szabottan juthat túl!
  A Központ
 • jól megközelíthető helyen,
 • igényes környezetben található.

Csapatunkkal arra törekszünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

 Olvassa el vendégeink véleményét, érdemes»

az-Ev-Maganrendeloje-2014-2017-logo

Központunk 2014-ben és 2017-ben is elnyerte a megtisztelő Az Év Magánrendelője, és 2023-ban Az Év Betegbarát szolgáltatója díjakat.

Dr. Mikes Csaba

proktológus, sebész főorvos

Proktológia magánrendelést 2007 óta folytatok. A kórházi végbélsebészet mellett magánrendelésen a végbéltájéki panaszokkal (aranyeresség, condyloma, végbélviszketés, végbélsipoly, végbélberepedés, jó és rosszindulatú végbél és vastagbéldaganatok) hozzám forduló páciensek ellátását végzem, célom az alapos kivizsgálását követő pontos diagnózis felállítása és annak legkorszerűbb ellátása.
Másodvéleményt vállalok.

Tovább >>

Dr. Lehoczki Gergely

proktológus, sebész adjunktus

2009-es sebészeti szakvizsgám megszerzését követően kezdtem el proktológiai panaszokkal pácienseket ellátni és észleltem, hogy széles körű igény van a végbélbetegségek tüneteitől szenvedő páciensek empatikus, pontos, minőségi ellátására. A precíz és pontos megfigyelés, a tapasztalatok gyűjtése, beépítése a mindennapi gyakorlatba valamint a személyre szabott ellátás, gyógyítás, esetkövetés fontossága ragadott meg leginkább, ami mind a mai napig a fő motivációt jelentik számomra. A páciensek bizalmának elnyerése és megtartása szintén nagyon fontos számomra. Mindannyian ismerjük a mondást:”pontos mint egy sebész.” Ennek a jegyében szeretnék minden páciensem számára enyhülést, jobbulást, teljes gyógyulást nyújtani
Másodvéleményt vállalok.

Tovább >>

Dr. Tóth-Fülöp Orsolya

proktológus, sebész szakorvos

Számomra a szakmaiság mellett a legfontosabb a páciens orientált légkör, amelyben megfelelő figyelmet és időt tudunk biztosítani a hozzánk fordulóknak. A Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, majd 2018-ban általános sebészeti szakvizsgát tettem. 2012 és 2023 között a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Sebészeti, Érsebészeti és Mellkassebészeti Osztályán dolgoztam, 2018-tól megbízott tagja voltam a kórház onkoteam-jének. A Mellrákfórum civil szervezet aktivistájaként….

Tovább >>

Dr. Simon Balázs

proktológus, sebész szakorvos

A Szegedi Tudományegyetemen végeztem orvosként és angol orvosi szakfordító- és tolmácsként.
A proktológiával már sebész éveim eleje óta foglalkozom. 2020-ban szakvizsgáztam sebészetből kiváló minősítéssel. A szakvizsga előtt megfordultam a már akkor felfelé ívelő magánellátás több területén és rengeteg tapasztalatot szereztem kommunikációból, sokat tanultam a kiegyensúlyozott, partnerségen alapuló orvos-beteg kapcsolatról.
A klasszikus proktológia eszköztára mára kiszélesedett, a nagyobb műtéteket egyre inkább a műtét nélküli megoldások előzik meg, váltják fel. Rendeléseimen arra törekeszem, hogy…

Tovább >>

Hogyan lehet igazán hatékony az aranyeres panaszok kezelése?

Érdemes azt figyelembe venni, hogy az aranyér és más végbélbetegségek (végbélrepedés, fertőzések, gyulladások, bőrelváltozások) sokszor egyszerre, egymás mellett vagy miatt alakulnak ki, így a panaszokat általában kevert betegségek okozzák. Emiatt a megfelelő eredmény eléréséhez gyakran egymás után vagy egyszerre több végbélbetegség kezelése szükséges. Azért szokott egy idő után az öngyógyítás hatása elmúlni, mert vagy maga az aranyérbetegség vagy más, a panaszokat okozó alapbetegség vagy több végbélbetegség romlik otthon már kezelhetetlen, gyakran csak műtéttel gyógyítható szintre.
Az aranyeres panaszok kezelése ezért mielőbbi alapos vizsgálatot követően egyénileg, a vizsgálat során meghatározott módon és sorrendben javasolt. Ezzel biztosítható leginkább, hogy a kezelés az életvitelünkbe az élethelyzetünkhöz illően, kevéssé kellemetlen módon hosszú távon legyen hatékony.
Még így is előfordul néha, hogy az alapprobléma csak a kezelések folyamán derül ki, mikor az azt elfedő betegséget már megszüntették.

Proktológiai vizsgálati díjaink

ELSŐ proktológiai VIZSGÁLATi csomag
(amennyiben nem járt még nálunk)
40-50 000 /orvostól függően
 • konzultáció
 • végbélvizsgálat
 • anoszkópia
 • rektoszkópia
 • megbeszélés
 • a kezelési terv átbeszélése
 • tanácsadás
 • receptírás

Az ár tájékoztató jellegű, az elvégzett vizsgálatok (bódítás, digitális 3D végbélultrahang, kismedencei elektromiográfiás vizsgálat (EMG), gyűrűzés, műtét, szövettan, tenyésztés, vírustipizálás, stb.) módosíthatják. További információ, kérés esetén, kérjük, hívja kolléganőnket munkaidőben a +3630-868-0244-es telefonszámon!

1. Válasszon időpontot, és töltse ki az űrlapot!

A budapesti Központunkba a kiválasztott orvosánál válasszon időpontot, majd a vizsgálatra való bejelentkezéshez személyes és kapcsolati adatai szükségesek, kérjük, ezeket írja be! A foglaláskor a bankkártyán foglalási díjkerül függőbe, mely  előzetes lemondás és megjelenés hiányában levonódik, minden egyéb esetben visszautalásra kerül.

2. Készüljön fel előre!

Válaszlevelünkben sok hasznos információt talál, ami alapján érdemes előre felkészülnie a vizsgálatra!

3. Várjuk a választott helyen és időpontban!

Az Ön által választott Központunkban és időpontban orvosa szeretettel várja!

Felesleges kivárnia, míg az állapota már csak bonyolult műtéttel lesz menthető!

Jelentkezzen be, hogy kevesebb kellemetlenséggel járó, alapos kivizsgálást követően kisebb megterheléssel tudjuk korábbi életét visszaadni az aranyér korai kezelése, és a további problémák megelőzése által.

 

Fájdalomcsillapító, stresszoldó, nyugtató bódítás félősöknek N2O gáz alkalmazásával Budapesti Központunkban

Sokak számálra a vizsgálattól, a fájdalomtól való félelem, stressz, szorongás nagyban megnehezíti a vizsgálatot, nekik javasoljuk a Lipovan gáz használatát. A gáz beszívása fájdalomcsillapító, stresszoldó hatású, ami hozzájárul a vizsgálat sikeréhez anélkül, hogy az értékéből elvenne. A Livopan gáz használati díja a vizsgálat, műtét során 25.000 Ft.
Nem alkalmazható palackos búvárkodás, retinaleválás műtétje, nyugtató, hangulatjavító gyógyszerek és gyógynövények szedése után, terhesség első felében, szív- és más szervi elégtelenség, agynyomás-fokozódás, kezeletlen cukor- és magasvérnyomás-betegség, B12 vitamin-, illetve folsavhiány, bélelzáródás, zavartság, obstruktív tüdőbetegség (COPD), fülgyulladás esetén.
Kérjük, szándékát telefonon bejelentkezésekor és recepción megérkezésekor jelezze kolléganőnknek!
Tájékoztató a Livopan gázzal való fájdalomcsillapításról, stresszoldásról itt olvasható»

3+1 fő ok, amiért Önnek Aranyér Központunkat érdemes választania:

Az alapos szakértelem, figyelmes kedvesség szerintem mindenhol alapvető. Viszont mi arra törekszünk, hogy az aranyér-panaszait nem csak hatékonyan, de az Ön életvitelére egyénileg szabottan gyógyítsuk meg, és Ön távozásakor tisztában legyen mind az aranyér-panaszait okozó betegségekkel, életvitelébe leginkább beleillő kezelésekkel, a megelőzés lehetőségeivel.

“Ha ezt előre tudom, már rég félelem nélkül jöttem volna.”

A kezdetektől fogva arra törekszünk, hogy az Önt a legkevesebb kellemetlenség érje, ezért még enyhébb panaszok esetén is támogatóan barátságos, partneri közegben, profi gyorsasággal, igényes aprólékossággal, de legendás gyöngédséggel történik a vizsgálat. Módszereinket, eszközeinket ezen elvek alapján folyamatosan fejlesztjük.

2. Gondolunk jövőjére

Vizsgálat és tapasztalat

A vizsgálat során nem csak az adott betegséggel, kezeléssel, és annak esetleges szövődményeivel kapcsolatos problémákra kínálunk egyénileg Önre szabott megoldást, hanem a jövőben tapasztalataink szerint esetlegesen kialakuló problémákat is megpróbáljuk felderíteni, és érdemi tanácsokat adunk azok elkerülésére. Írásbeli segítséget kap arról, hogy milyen, Ön által is vállalható változásokat tehet, és nekünk mit érdemes a későbbiekben tenni azért, hogy a legkevesebb végbélproblémája alakuljon ki a jövőben

Kérdések, megbeszélés

Kikérdezzük, pontosítjuk, megbeszéljük, hogy mi az Ön panasza, miben okoz ez Önnek problémát. Milyenek a székelési, életmódi szokásai, milyen az életvitele, melyek a szükségletei.

Közösen átbeszéljük, Önnek milyen végbélbetegségei vannak, és ezek közül melyek és miért okozzák a problémákat. Elmagyarázzuk, hogy milyen megoldásokkal tudjuk az Ön panaszait okozó végbélbetegségeit meggyógyítani,  és együtt, partnerként eldöntjük, hogy ezek közül a legeredményesebben melyek, mikor, miért, hogyan illeszthetők be az életvitelébe, szükségletei közé leginkább.

Gyöngéd, de alapos vizsgálat + életviteli kérdések + a megfelelő komplex kezelési eljárások (krémek, kúpok, gyógyszerek, rehabilitáció, hagyományos, lézeres vagy radiofrekvenciás műtét, EMG biofeedback, 3D ultrahang, Emsella, diéta, pszichés támogatás) kiválasztása és összehangolása + szövődmények esélyének csökkentése = egyéni, az Ön életvitelhez leginkább illő, biztonságosabb kezelés

Kíméletes, de alapos végbélvizsgálat során felfedjük a panaszai alapjául szolgáló tüneteket, végbélbetegségeket, és kiderítjük, hogy melyek azok, amelyek az Ön problémáit okozzák. Megvizsgáljuk, mivel lehet ezeket a betegségeket kezelni, az állapotából adódó szövődményeket megelőzni, esélyüket csökkenteni. Mindezek figyelembe vételével felállított, az Önnek megfelelő sorrendben elvégzett kezeléssel Önre szabva törekszünk a gyógyulásra.
A személyre szabott kezelésben nálunk alapvető szerepet játszik a csapatmunka a proktológus, az uroginekológus, a gyógytornász rehabilitációs tréner, a dietetikus és a pszichológus összefogásával.

Gyakrabban feltett kérdések és válaszok a kivizsgálással kapcsolatban:

A vizsgálat előtt ne legyen éhgyomorra, nehogy idegességében még a váróban rosszul legyen. Csak székeljen aznap, lehetőleg közvetlenül a vizsgálat előtt.

A vizsgálat előtt beöntést nem adunk, ha úgy találjuk a vizsgálat alatt, hogy a vizsgálatot alapjaiban akadályozza meg a béltartalom, egy „széklethozó” kúp segítsgével ürítettjük ki a székletet

Az orvosi papírok kiállításához a személyazonosságot igazoló papírokra van szükség. TAJ-kártyára csak a dokumentumok és e-receptek elektronikus térbe való küldéséhez, és a receptek esetleges kedvezményes felírásához van szükség.

Az általunk adott dokumentumok alapján a háziorvos utólag veszi táppénzre. Előtte érdemes ezt vele leegyeztetni.
 

Magához a vizsgálathoz nem kell a gyógyszerelésen változtatni, a szájon keresztül szedett „vérhígítóról”, véralvadásgátlóról általában át kell állni injekcióra a műtét körüli időben, erről egyeztetünk. Daganatok gyógyításával nem foglalkozunk, ilyen esetekben vendégeinket ebben jártas szakemberhez irányítjuk. Amennyiben a kezeléshez több napos kórházi bennfekvés szükséges, a kezelést nem tudjuk vállalni.