Állás fejlődni vágyó fiatal sebészeknek

az Év Magánrendelője szakmai és közönségdíját is megnyert központunkba proktológusnak

 

Gyere hozzánk sebész-proktológusnak!

10 éve folyamatosan bővülő vendégkör

Minőségi eszközökkel felszerelt környezet

Szakmailag kimagasló tudás

Biztos, kiszámítható jövedelem

Heti 1-1.5 nap munkával a jelenlegi fizetésed teljes összegét megkeresheted.

Gyere el hozzánk, és nézd meg személyesen!

Légy szíves, jelentkezésedhez az alábbi adatlapot töltsd ki!

Regisztrációd után jelentkezünk.


Neved: *
Email címed: *
Saját telefonszámod, amin elérlek (csak számot, ha kérhetem): *
Bemutatkoznál pár mondatban?! (szakvizsga, szakmai előélet, stb.):
*

Rendelésünk mottója, “A gyógyító gondoskodás”az igényes emberi kapcsolatokról, egyéni problémák professzionális kezeléséről, élethelyzetek minőségi megoldásáról szól.
Garanciát jelent, hogy az egyéni orvosi praxisok között minden szakmát beleértve 2014-ben elnyertük az Év Magánrendelője verseny szakmai2017-ben a közönség díját. Annak ellenére, hogy a mi területünket kellemetlen volta miatt senki sem szereti, miért is pont a proktológia képviselőjeként nyerhettük el ezt a megtisztelő címet? Olvasd el vendégeink véleményét, érdemes.>>

Amilyenek mi vagyunk, és ha te is ilyen vagy, köztünk a helyed:

Egyenrangú, nyílt kommunikáció

Mi a rendelésünkön nagy hangsúlyt fektetünk a vendégeinkkel való partneri kapcsolatra, a minden igényt kielégítő tájékoztatásra, nem csak a végbélprobléma, hanem lehetőség szerint a problémás élethelyzet megoldására.

Nyitottság egy kis szakterület mindenkinél alaposabb ismeretére

Fontosnak tartjuk, hogy a vendégeink problémáját valóban okozó alapbetegséget gyógyítsuk meg. Ez néha közel sem olyan egyszerű, mint először gondolnánk, mert sok speciális ismeretet igényel.

Igény és képesség az önálló munkára

Mi mindenkit felnőtt, felelős embernek tartunk (vendégeinket is, kollégáinkat is), akik érdekeltek minél jobb kimenetelben.

Finom, gyöngéd kéz és modor

Vendégeink szerint alázatos, de nem megalázkodó, közvetlen, de nem modortalan a vizsgálati és kommunikációs stílusunk.

Kitartás, állhatatosság

Alapvetőnek tartjuk, hogy minden vendégünk -még a nap végén is- a lehető legnagyobb odafigyelést, udvariasságot és a megfelelő megoldást megkapja.

Tisztesség

Nálunk a bizalom alapvető, ha ez nincs meg benned, itt hamar kimaradsz.

Oké, de hogyan is lehetünk mi a segítségedre céljaid megvalósításában?

Általunk jönnek a páciensek. SŐT!

Egyedi marketing- és preedukációs tevékenységünknek köszönhetően vendégeink sokkal tájékozottabbak, felelősebben gondolkodnak egészségükről, mint azok a páciensek, akikkel eddig a szakrendelőben találkozhattál. Baráti hangnem, semmi sunnyogás, követelőzés, fenyegetés. Sokszor megnyugvás, pihenés ebben a közösségben a munka.

Megmutatjuk, megtanítjuk, mit és hogyan csinálj, hogy a hivatásodat egyre hatékonyabban és eredményesebben űzhesd. Mindent.

Mikor, hogyan érdemes viselkedni, mit érdemes mondani, csinálni, kérdezni, vizsgálni, gondolni, kezelni, magyarázni, hogy a legjobb legyen, mindenkinek.

Támogatunk egyéni céljaid megvalósításában, hogy a legjobb lehess.

Alkalmazottként kongresszusok, tanfolyamok, továbbképzések stb., persze az ésszerűség határán belül. Ez közös ügyünk.

Biztosítjuk a szükséges luxus körülményeket, hogy neked csak azt kelljen csinálnod, amit szeretsz.

A rendszer úgy lett kialakítva, hogy mindig minden hozzávaló (műszer, kesztyű, intimzselé, papírlepedő, lámpa, papír a POS-terminálba, engedély, felelősségbiztosítás, adózás stb.) biztosítva van. Mert profik vagyunk. Minden anyagi dolog tisztán, tisztességesen működik, hogy még holnap is a porondon legyünk.

És persze, minőségi munkádért itt minőségi díjazást kapsz.

Ha te gondtalan, elégedett, motivált és inspirált vagy, a környezetedben lévők is azzá válnak. Ez nekünk érték.

Feltételeink

Szakképzettség

Nekünk legjobb, ha önálló kezdéskor friss általános sebész szakorvos vagy. A nézelődést, tanulást el lehet kezdeni közvetlenül a szakvizsga előtt is. A régi, bevált kórházi betegkezelési gyakorlat alkalmazása nálunk nem igazán előny.

Rendelkezésre állás

Heti egy, akár két munkanap, rendszeresen, stabilan. Nem talán/esetleg néha egy-két óra este, ha a főnököd ritka jókedvében éppen elenged a kimerítő ügyeleted után. Ezeket a körülményeket neked magadnak kell megteremtsd.

Munkaviszonyban vagy vállalkozóként?

Akár alkalmazotti munkaviszonyban (mi fizetjük az engedélyeket, járulékaidat,felelősségbiztosítást stb., és intézzük a dolog javát, te megkapod a nettót, mi adózunk, nincs vele gondod), akár ha vállalkozásod van (beszámlázol, nekünk egyszerűbb, de akkor mindezeket te rendezed).

Üdvözlettel:

Dr. Bánfalvi Péter

u.i.: Én 2006 óta foglalkozom magánrendelésen proktológiával, és 2008 óta csak ezzel. Nem bántam meg, bár sokan a kórházban azt mondták, hamar meg fogom.

Aranyér Központunk 2014-ben az Év Magánrendelője verseny szakmai, 2017-ben a közönségdíját nyerte el.

Kövessen Facebook-on is!

Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse.