Keresés
Close this search box.
Keresés

Dr. Simon Balázs

proktológus, sebész szakorvos

A Szegedi Tudományegyetemen végeztem orvosként és angol orvosi szakfordító- és tolmácsként. A proktológiával már sebész éveim eleje óta foglalkozom. 2020-ban szakvizsgáztam sebészetből kiváló minősítéssel. A szakvizsga előtt megfordultam a már akkor felfelé ívelő magánellátás több területén és rengeteg tapasztalatot szereztem kommunikációból, sokat tanultam a kiegyensúlyozott, partnerségen alapuló orvos-beteg kapcsolatról.
 A klasszikus proktológia eszköztára mára kiszélesedett, a nagyobb műtéteket egyre inkább a műtét nélküli megoldások előzik meg, váltják fel. Rendeléseimen arra törekeszem, hogy akár diétával, gyógytornával, biofeedback és gátizomzat gyakorlatokkal együttesen próbáljuk megelőzni és megoldani a problémát, még mielőtt a műtét később elkerülhetetlenné válna. Ehhez természetesen nagyon komolyan együtt kell működjünk, hiszen a műtét nélküli kezelések sokkal nagyobb bevonódást és kitartást igényelnek a pácienseinktől is.

A doktor úr plasztikai sebészeti képzésben való részvétele miatt jelenleg pácienseket nem tud fogadni, eddigi pácienseit a többi szakértőnk látja el.

Foglaljon időpontot Budapestre Simon doktorhoz kivizsgálásra!