Keresés
Close this search box.
Keresés

Keresünk fiatal sebészeket az ország több pontjára és gyermeksebészeket

Az év Betegbarát szolgáltatója díjat is megnyert és további, későbbiekben nyíló központjainkba az ország több pontjára proktológusnak

Úgy érzed, jelenleg nem vagy a helyeden a hivatásodban, az életedben?

Szeretnél egy szakmailag, emberileg is jó, minőségi csapathoz tartozni, és végre a saját céljaidat is megélni?

Gyere el hozzánk, és nézd meg személyesen, milyen egy izzadtságmentes, jó hangulatú rendelés!

Heti 1-2 nap kellemes munkával akár a jelenlegi fizetésedet is megkeresheted.

Gyere sikeres csapatunkba sebész-proktológusnak!

15. éve folyamatosan bővülő, gyógyulni akaró vendégkör

Minőségi eszközökkel felszerelt, nyugodt környezet

Szakmailag kimagasló tudás, a sikeres rendelést támogató módszerek

Biztos, hosszú távon kiszámítható, átlag feletti jövedelem

Biztosítsd a helyed, és jelentkezésedhez, légy szíves, töltsd ki az alábbi adatlapot!

Regisztrációd után jelentkezünk.


Neved:*
Email címed:*
Saját telefonszámod, amin elérlek (csak számot, ha kérhetem):*
Bemutatkoznál pár mondatban?! (szakvizsga, szakmai előélet, stb.):*

Rendelésünk mottója, “A gyógyító gondoskodás”az igényes emberi kapcsolatokról, egyéni problémák professzionális kezeléséről, élethelyzetek minőségi megoldásáról szól.
Garanciát jelent, hogy bejáratott módszereinknek is hála az egyéni orvosi praxisok között minden szakmát beleértve 2014-ben elnyertük az Év Magánrendelője verseny szakmai2017-ben a közönség díját, 2023-ban pedig Az év Betegbarát szolgáltatója lettünk. Annak ellenére, hogy a mi területünket kellemetlen volta miatt senki sem szereti, miért is pont a proktológia képviselőjeként nyerhettük el ezt a megtisztelő címet? Olvasd el vendégeink véleményét, érdemes. »

Amilyenek mi vagyunk, és ha te is ilyen vagy, köztünk a helyed:

Mi a rendelésünkön nagy hangsúlyt fektetünk a vendégeinkkel való partneri kapcsolatra, a minden igényt kielégítő tájékoztatásra, nem csak a végbélprobléma, hanem lehetőség szerint a problémás élethelyzet megoldására.

Fontosnak tartjuk, hogy a vendégeink problémáját valóban okozó alapbetegséget gyógyítsuk meg. Ez néha közel sem olyan egyszerű, mint először gondolnánk, mert sok speciális ismeretet igényel.

Mi mindenkit felnőtt, felelős embernek tartunk (vendégeinket is, kollégáinkat is), akik érdekeltek minél jobb kimenetelben.

Vendégeink szerint alázatos, de nem megalázkodó, közvetlen, de nem modortalan a vizsgálati és kommunikációs stílusunk.

Alapvetőnek tartjuk, hogy minden vendégünk -még a nap végén is- a lehető legnagyobb odafigyelést, udvariasságot és a megfelelő megoldást megkapja.

Nálunk az egyszerű bizalom alapvető, ha ez megvan benned, hamar megszereted.

Oké, de hogyan is lehetünk mi a segítségedre céljaid megvalósításában?

Egyedi marketing- és preedukációs tevékenységünknek köszönhetően vendégeink sokkal tájékozottabbak, felelősebben gondolkodnak egészségükről, mint azok a páciensek, akikkel eddig a szakrendelőben találkozhattál. Baráti hangnem, semmi sunnyogás, követelőzés, fenyegetés. Sokszor megnyugvás, pihenés ebben a közösségben a munka.

Mikor, hogyan érdemes viselkedni, mit érdemes mondani, csinálni, kérdezni, vizsgálni, gondolni, kezelni, magyarázni, hogy a legjobb legyen, mindenkinek. Először mindenki úgy gondolja, hogy ez nála teljesen rendben van. Azután látja, hogy ezt lehet hatékonyabban és eredményesebben is csinálni.

Alkalmazottként kongresszusok, tanfolyamok, továbbképzések stb., persze az ésszerűség határán belül. Ez közös ügyünk.

A teljes rendelői rendszer úgy lett kialakítva, hogy mindig minden hozzávaló (műszer, kesztyű, intimzselé, papírlepedő, lámpa, papír a POS-terminálba, engedély, felelősségbiztosítás, adózás stb.) biztosítva van. Mert profik vagyunk. Minden anyagi dolog tisztán, tisztességesen működik, hogy még holnap és 10 év múlva is a porondon legyünk.

 

Ha te gondtalan, elégedett, motivált és inspirált vagy, a környezetedben lévők is azzá válnak. Ez nekünk érték.

Feltételeink

Szakképzettség

Nekünk legjobb, ha önálló kezdéskor friss általános sebész szakorvos vagy. A nézelődést, tanulást el lehet kezdeni közvetlenül a szakvizsga előtt is. A régi, bevált kórházi betegkezelési gyakorlat alkalmazása nálunk nem igazán előny.

Rendelkezésre állás

Heti egy, akár két munkanap, rendszeresen, stabilan. Nem talán/esetleg néha egy-két óra este, ha a főnököd ritka jókedvében éppen elenged a kimerítő ügyeleted után. Ezeket a körülményeket neked magadnak kell megteremtsd.

Munkaviszonyban vagy vállalkozóként?

Akár alkalmazotti munkaviszonyban (mi fizetjük az engedélyeket, járulékaidat,felelősségbiztosítást stb., és intézzük a dolog javát, te megkapod a nettót, mi adózunk, nincs vele gondod), akár ha vállalkozásod van (beszámlázol, nekünk egyszerűbb, de akkor mindezeket te rendezed).

Várunk szeretettel csapatunkba, jelentkezz most!

Üdvözlettel:

Dr. Bánfalvi Péter

 

u.i.: Én 2006 óta foglalkozom magánrendelésen proktológiával, és 2008 óta csak ezzel. Nem bántam meg én sem, bár sokan a kórházban azt mondták, hamar meg fogom.

Sőt, kollégáink sem, és aki tehette, már letette az állami ellátás terhét, akár még más magánellátóval is szakított, és gyakorlatilag csak a proktológiával foglalkozik.