Király Éva
dietetikus, funkcionális táplálkozási szakértő

 

Király Éva

Király Éva

dietetikus, funkcionális táplálkozási szakértő, hormonegyensúly tanácsadó, mentálhigiénés segítő

2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Közvetlenül utána elsősorban prevenciós dietetikusként dolgoztam, sokrétű tapasztalatra tettem szert. Legfőbb célom az volt, hogy olyan kezdeményezésekben vegyek részt, amelyek az emberek egészséges életmódjának kialakítását támogatják.
Két gyermekem van, és azt, hogy dietetikus lettem, tulajdonképpen nekik köszönhetem: az ő felelősségteljes táplálásuk igénye keltette fel bennem az érdeklődést és az elhivatottságot.
Vallom Szent Györgyi Albert mondatát, mely szerint az ember elsődleges kapcsolata a külvilággal maga a táplálkozás. Mindaz, amit a táplálékkal elfogyasztunk, hatással van az egészségi állapotunkra hosszútávon. Már gyerekkoromban megismerkedtem különböző alternatív gyógyászati módszerrel, így teljesen természetes számomra, hogy egy adott egészségügyi kihíváshoz több oldalról, holisztikusan közelítsek.
2013 óta vagyok a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapatának  tagja. A mindennapi munkám során célom, hogy bármilyen egészségügyi kihívást egyéni sajátosságok mentén, célirányos és személyre szabottan közelítsem meg, eredményes támogatást tudjak nyújtani az ügyfeleimnek.
Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, így továbbképeztem magam hormonegyensúly tanácsadóvá és akkreditált funkcionális táplálkozási szakértővé, mentálhigiénés segítővé, hogy minél hatékonyabban és átfogóbban tudjam a hozzám
fordulókat segíteni.
Kiemelt szakmai területeim: prevenciós dietetika és alkalmazott táplálkozástudomány; hormonális egyensúlyok egyéni kérdései (inzulinrezisztencia, PCOS, pajzsmirigyműködési zavarok), emésztőrendszeri kihívások, várandósság étkezési vonatkozásai.
2020 óta családi vállalkozásban, ötletgazdájaként és társtulajdonosaként részt veszek az Alaplé Bár hálózat működtetésében.
Dietetikai tanácsadást online vállalok.

MIKOR ÉRDEMES DIETETIKUSSAL KONZULTÁLNIA?

Rendelkezik Ön jelentős túlsúllyal? Van cukorbetegsége, magasvérnyomása, magasabb a koleszterinszintje? Tapasztalni magán valamilyen bőrtünetet, pl. ekcémát, pattanásokat, csalánkiütést? Kevesebb, mint 1.5 l folyadékot fogyaszt naponta? Rendszeresen hasmenése, kemény vagy irritáló széklete van? Gyakran előfordul emésztési problémája, túlzott teltségérzete, gyomorégése, hasfájása, haspuffadása? Van valamilyen tudott étel allergiája, étel intoleranciája, emésztési betegsége, mint az irritábilis bél szindróma, cöliákiája, refluxa, bélgyulladása vagy egyéb autoimmun betegsége? 

Amennyiben az előbbi kérdések közül bármelyik igaz Önre, érdemes dietetikusunkkal online konzultálnia.

Foglaljon időpontot Király Éva dietetikusunkhoz online (Skype) konzultációra!

Aranyér Központunk 2014-ben az Év Magánrendelője verseny szakmai, 2017-ben a közönségdíját nyerte el.

Kövessen Facebook-on is!

Budapesti Központunkban lehetőség van fájdalomcsillapító, stresszoldó, nyugtató, bódító hatású dinitrogén-oxid gáz (közismertebb nevén nevetőgáz) alkalmazására. A betegbarát hozzáállás és a megnyugtató szakértelem alapvető a munkánk során, de tudjuk hogy sokak számára a fájdalomtól való félelem, stressz, szorongás nagyban megnehezíti a vizsgálatot - nekik javasoljuk a Livopan gáz használatát, ami hozzájárul a vizsgálat sikeréhez anélkül, hogy az értékéből elvenne. ... Olvasson tovább-->>See Less
Megtekintés Facebook-on

Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse.