Deli József
gyógytornász, kismedencei biofeedback tréner

 

Deli József

Deli József

gyógytornász, kismedencei biofeedback tréner

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán végeztem gyógytornász szakon. Egyetemi éveim alatt sikeresen elsajátítottam a betegekkel történő kapcsolattartás módját. Mindig a páciensek igényeire szabva, a kezelőorvossal konzultálva zajlottak a fizio-, illetve fizikoterápiás kezelések, törekedve a fájdalom kizárására. Számos egyéni és csoportos foglalkozást tartottam már egészségügyi intézményekben és online módon egyaránt. Szakdolgozatomban napjaink egyik leggyakoribb emésztőrendszeri zavarával, a székrekedéssel foglalkoztam. Ekkor hallottam először a biofeedback tréningről is, amely véleményem szerint a legjobb választás lehet kismedencei problémák esetén, szükség esetén gyógytornával kiegészítve. Örömmel tölt el, amikor látom a sikerélményt a vendégek arcán, amikor mesélnek a javulásról, a testük feletti kontroll visszaszerzéséről, a tréning pozitív hatásairól. Úgy vélem, egy gyógytornász feladatköre túlmutat a szakmáján, így igyekszem mindig a tőlem telhető maximumot nyújtani a tréningek során, hatással lenni testre és lélekre egyaránt. Egy kedves oktatóm azt mondta, teremteni tudok a hangommal. Bízom benne, hogy ezt az erőt képes leszek kamatoztatni a tréningek során is.

A kismedencei működészavarok, izomgyengeség kezelésére alkalmazott rehabilitációt a komplex kismedencei kivizsgálásunk során szabjuk egyéni problémáira.

Célunk, hogy a hatékony vizsgálatot, kezeléseket Ön lehetőleg akár a munkahelyről is szívesen elugorva, mint egy megszokott ügyintézést, a mindennapi életvitelt folytatva meg tudja oldani, és utána a napi rutint egy baráti mosollyal, jó hangulatban, traumák elszenvedése nélkül folytassa.

Telefonos bejelentkezés munkanapokon 9-18 óra között.

Szeretettel várjuk Aranyér Központunkban Budapesten és Székesfehérváron!

1024 Budapest,
Lövőház utca 24.
félemelet 5.

Aranyér Központunk 2014-ben az Év Magánrendelője verseny szakmai, 2017-ben a közönségdíját nyerte el.

Kövessen Facebook-on is!

#könnyitsenkönnyedén #aranyértitkok #ingyenes_tanácsok1 éve utókövetjük a könnyed székelést segítő, ingyenesen elérhető tanácsainkat. Az eddigi válaszok alapján tanácsainkat betartva 15% esetében nem változtak a panaszok, 2.5% esetében romlottak, ééés 82.5% esetében javultak.A sikert nagyban segíti, hogy egy székeléssel kapcsolatos teszttel a tanácsokat személyre szabva kapják meg a jelentkezők.Természetesen nem várható, hogy mindenféle végbélprobléma csak a tanácsok betartásával megszünjön. De veszteni valója csak a sürgős megoldást igénylőknek lehet, őket szeretettel várjuk Aranyér Központjainkban.Mindenki másnak javasoljuk, hogy kövesse tanácsainkat, és amennyiben a probléma nem múlik, természetesen ők is jöjjenek egy kivizsgálásra.Tanácsainkat ide feliratkozva a teszt kitöltése után kapja meg. www.konnyitsenkonnyeden.hu ... Olvasson tovább-->>See Less
Megtekintés Facebook-on

Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse.