Keresés
Close this search box.
Keresés

Dr. Lehoczki Gergely

proktológus, sebész adjunktus

2009-es sebészeti szakvizsgám megszerzését követően kezdtem el proktológiai panaszokkal pácienseket ellátni és észleltem,hogy széles körű igény van a végbélbetegségek tüneteitől szenvedő páciensek empatikus, pontos, minőségi ellátására. A precíz és pontos megfigyelés, a tapasztalatok gyűjtése, beépítése a mindennapi gyakorlatba, valamint a személyre szabott ellátás, gyógyítás, esetkövetés fontossága ragadott meg leginkább, ami mind a mai napig a fő motivációt jelentik számomra. A páciensek bizalmának elnyerése és megtartása szintén nagyon fontos számomra. Mindannyian ismerjük a mondást:”pontos mint egy sebész.” Ennek a jegyében szeretnék minden páciensem számára enyhülést, jobbulást, teljes gyógyulást nyújtani.
1979-ben születtem, Százhalombattán élek családommal, két fiú édesapja vagyok.
1997-ben érettségiztem a budapesti II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban. Már a gimnáziumi évek alatt készültem az orvosi hivatásra, érettségi után azonnal jelentkeztem és felvételt nyertem a Semmelweis Egyetemre. Tanulmányaim során érdeklődésem a manuális szakmák, azon belül sebészet felé fordult. Általános orvosi diplomát 2003-ban szereztem a budapesti Semmelweis Egyetemen.
A budapesti Szent Imre kórház sebészetén, majd 2009-től -ekkor kiváló eredménnyel szakvizsgáztam általános sebészetből- 2015-ig a Bajcsy-Zsilinszky kórház sebészeti osztályán dolgoztam, 2013-ban kaptam adjunktusi kinevezést. Itt proktológiai ambulancián is dolgoztam. Majd 2019-ig a Honvéd kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgoztam.
18 éves sebészi praxisomban megtapasztalva a különböző végbélbetegségben szenvedő páciensek széles körét, elkötelezetten törekedtem eddigi munkám során is a végbéltünetek, panaszok pontos diagnosztizálására, gyógyítására.
Beszélek angolul.

Dr. Lehoczki Gergely bemutatkozó videója

Foglaljon időpontot Budapestre Lehoczki doktorhoz kivizsgálásra!

Foglaljon időpontot Székesfehérvárra Lehoczki doktorhoz kivizsgálásra!