Keresés
Close this search box.
Keresés

Proktológia Budapest

Várjuk szeretettel Az Év Magánrendelője díjas Budapesti Aranyér Központunkban barátságos környezet, kíméletes vizsgálat akár bódításban is, egyénre szabott kezelés, megelőzés

Anyák Hónapja – Különleges kedvezmények


Májusban nálunk az egész hónap az anyukákról szól!
Budapesti Központunkba proktológiai első vizsgálatra online foglaló édesanyáknak a vizsgálatot követően 20.000 Ft értékben 1 alkalmas Emsella-kezelést adunk ajándékba. Feltételek:
– az akció a visszaigazoló emailben található kuponnal az emsellakezeles.hu oldalon 1 alkalmas Emsella-kezelésre való, 2024.05.01. és 2024.06.30. között történő online foglalással érvényesíthető,
– más édesanyának átruházható, egyszeri alkalomra szól,
– a vizsgálat lemondása esetén nem érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható.
Az Emsella-kezelés javítja a vizelet-visszatartást, az intim elégedettséget műtét és szúrás nélkül, izzadság- és fájdalommentesruhában történik, mindössze 30 percig tart.

Anyák Hónapja – Különleges kedvezmények

Májusban nálunk az egész hónap az anyukákról szól!
Budapesti Központunkba proktológiai első vizsgálatra online foglaló édesanyáknak a vizsgálatot követően 20.000 Ft értékben 1 alkalmas Emsella-kezelést adunk ajándékba. Feltételek:
– az akció a visszaigazoló emailben található kuponnal az emsellakezeles.hu oldalon 1 alkalmas Emsella-kezelésre való, 2024.05.01. és 2024.06.30. között történő online foglalással érvényesíthető,
– más édesanyának átruházható, egyszeri alkalomra szól,
– a vizsgálat lemondása esetén nem érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható.
Az Emsella-kezelés javítja a vizelet-visszatartást, az intim elégedettséget műtét és szúrás nélkül, izzadság- és fájdalommentesruhában történik, mindössze 30 percig tart.

Budapesti Aranyér Központunk címe:

1024 Budapest, Lövőház utca 24. félemelet 5. (8-as kapucsengő)

A parkolás a Mammut bevásárlóközpont vagy a Széllkapu, a Millenáris mélygarázsában javasolt.

Bejelentkezés kivizsgálásra:

Ha aranyér- vagy más végbélpanaszai vannak,  mielőbb keresse fel Aranyér Központunkat Budapesten!
A Központ jól megközelíthető helyen, igényes környezetben található.

Központunk 2023-ban Az év Betegbarát szolgáltatója lett, korábban pedig elnyertük az Év Magánrendelője verseny 2014-es szakmai, 2017-es közönségdíját is.

Fájdalomcsillapító, stresszoldó, nyugtató bódítás félősöknek N2O gáz alkalmazásával Budapesti Központunkban

Sokak számálra a vizsgálattól, a fájdalomtól való félelem, stressz, szorongás nagyban megnehezíti a vizsgálatot, nekik javasoljuk a Lipovan gáz használatát. A gáz beszívása fájdalomcsillapító, stresszoldó hatású, ami hozzájárul a vizsgálat sikeréhez anélkül, hogy az értékéből elvenne. A Livopan gáz használati díja a vizsgálat, műtét során 25.000 Ft.
Nem alkalmazható palackos búvárkodás, retinaleválás műtétje, nyugtató, hangulatjavító gyógyszerek és gyógynövények szedése után, terhesség első felében, szív- és más szervi elégtelenség, agynyomás-fokozódás, kezeletlen cukor- és magasvérnyomás-betegség, B12 vitamin-, illetve folsavhiány, bélelzáródás, zavartság, obstruktív tüdőbetegség (COPD), fülgyulladás esetén.
Kérjük, szándékát telefonon bejelentkezésekor és recepción megérkezésekor jelezze kolléganőnknek!
Tájékoztató a Livopan gázzal való fájdalomcsillapításról, stresszoldásról itt olvasható>>

Készüljön föl előre!

Mielőtt felkeresi Központunkat, a gördülékeny adminisztráció és a konzultációra való nyugodt felkészülés érdekében kérem,

olvassa el Tájékoztató és beleegyező nyilatkozatunkat!>>

A vizsgálat előtti kérdésekről, a megfelelő válaszokról, a vizsgálat alatti teendőiről, az arra való felkészülésről talán minden fontosat elolvashat az egyedülálló www.proktológus.hu oldalon.

3+1 fő ok, amiért Önnek Aranyér Központunkat érdemes választania:

Az alapos szakértelem, figyelmes kedvesség szerintem mindenhol alapvető. Viszont mi arra törekszünk, hogy az aranyér-panaszait nem csak hatékonyan, de az Ön életvitelére egyénileg szabottan gyógyítsuk meg, és Ön távozásakor tisztában legyen mind az aranyér-panaszait okozó betegségekkel, életvitelébe leginkább beleillő kezelésekkel, a megelőzés lehetőségeivel.

1. Gyöngéd, de alapos vizsgálat

Arra törekszünk, hogy az Önt a legkevesebb kellemetlenség érje, ezért barátságos, partneri közegben, professzionálisan és gyorsan, igényes aprólékossággal, de legendás gyöngédséggel történik a vizsgálat.

2. Gondolunk jövőjére

Nem csupán egyénileg Önre szabott megoldást kínálunk, hanem a jövőben tapasztalataink szerint esetlegesen kialakuló problémákat is megpróbáljuk felderíteni, és érdemi tanácsokat adunk azok elkerülésére.

3. Bőséges magyarázat

Közösen átbeszéljük, Önnek milyen végbélbetegségei vannak. Elmagyarázzuk, hogy milyen megoldásokkal tudjuk Önt meggyógyítani, és együtt eldöntjük, hogy ezek közül a legeredményesebben melyek, hogyan illeszthetők be az életvitelébe.

+1. Önre szabott kezelés

Kíméletes, de alapos végbélvizsgálat során felfedjük a tüneteket, végbélbetegségeket. Megvizsgáljuk, mivel lehet ezeket a betegségeket kezelni. Az Önnek megfelelő sorrendben elvégzett kezeléssel, Önre szabva törekszünk a gyógyulásra.

A vizsgálat menete nálunk, röviden fussuk át!

Hívását asszisztensünk fogadja. Az ő feladata a zökkenőmentes, folyamatos rendelés biztosítása, Önnek a vizsgálathoz időpontot ad.

Mivel a telefonos asszisztens nem egészségügyi szakember, kérdésére csak alapvető információkkal szolgál. Ezért kérem, itt a honlapon előzetesen tájékozódjon, mert szinte biztos, hogy felteendő kérdéseire itt bőséges választ talál.

Bejelentkezésekor közölnie kell nevét, telefonszámát, jövetele okát (még nem járt nálunk, új vendégünk; kontrollvizsgálatra, gyűrűzésre jött; műtét előjegyzést kér). Ilyenkor is van lehetősége vastagbélrák szűrés céljából kombinált széklettesztet kérni.

Mivel általában több hetes a várólistánk, ha esetleg mégsem tudna a megadott időpontban eljönni, kérjük, mielőbb módosítsa, mondja le előjegyzett időpontját, hogy ezt másnak felajánlhassuk. Köszönjük segítségét.

A vizsgálat előtt bélmosást, beöntést mi nem alkalmazunk, a vizsgálat előtt egy székletürítés javasoltKrémeket, kúpokat a vizsgálat előtt fél napig lehetőleg ne használjon, mert elfedheti a problémát, így megnehezítheti a vizsgálat sikerét.

Viszont előző betegségekből, műtétekből, gyógyszerszedésből és -érzékenységből érdemes előre felkészülni. Gondolja át panaszait, tüneteit, ehhez segítségül egy világon talán egyedülállóan alapos oktatóanyagot állítottam össze, melyet a www.proktológus.hu oldalon megtalál.

A vizsgálat előtti kérdéseket Tájékoztató és beleegyező nyilatkozatunkon megtalálja, melyet a gördülékeny kezdés céljából itt is elolvashat. A bejelentkezéskor kapott időpont előtt érdemes egy 10-15 perccel előbb érkeznie, hogy teendőit nyugodtan elvégezhesse, és vonuljon is el. Készítse elő lakcím-, és TAJ-kártyáját (az utóbbi a gyógyszerek támogatott felírásához kell csak), így a kínos keresgélés, kapkodás elkerülhető!

Olvassa el Tájékoztató és beleegyező nyilatkozatunkat!

Ha bizonytalan a Tájékoztató és beleegyező nyilatkozatban lévő kérdésekre adandó válaszaival, a www.proktológus.hu oldalon minden gyakrabban felmerülő problémára segítséget talál: hogyan ne vezesse félre orvosát válaszaival, mely válaszok semmitmondóak, melyek érthetőek, stb., sőt, itt még a proktológiai vizsgálattal kapcsolatos “munkalapot”, emlékeztető jegyzetet is kap. Ezzel elkerülheti azt a veszélyt, hogy orvosa félreértse, és nem a megfelelő betegséget feltételezve félrekezelje. Aki olvasta, dícséri.

Nagyon fontos a vizsgálat alatti nyugodt lazítás, együttműködés. Ehhez persze az Ön orvosa meg kell teremtse a szükséges körülményeket, vendégeink visszajelzései alapján büszkén állíthatom, ebben is profik vagyunk.

A vizsgálat alatti teendőiről, az arra való felkészülésről talán minden fontosat elolvashat a www.proktológus.hu oldalon. Egy igazán alapos és könnyed, mondhatnám profi vizsgálat lényegesen könnyebben elvégezhető az orvos és a páciens együttes munkájával, látva a különbséget egy felkészült és egy felkészületlen páciens válaszaival, vizsgálatával, együttműködési képességével, akár a sikeres vizsgálat után a kezelés eredményességével kapcsolatban. Mi vendégeinknek ehhez minden szükséges segítséget megadunk, megteszünk.

Mivel lényegi életviteli változással nem jár, a belső aranyerek gumigyűrűzéssel való kezelését akár az első vizsgálat során, persze megbeszélést és beleegyezést követően el is tudjuk kezdeni. Nagyobb, műtéti beavatkozásokat csak sürgősségi, lényegében életet veszélyeztető esetben végzünk ilyenkor, egyrészt az idő szűkössége (senkit, sem Önt, sem a következő vendégeinket nem kapkodjuk el), másrészt vendégeink (családja, munkahelye) műtét utáni teendőire való felkészületlensége miatt.

 

A vizsgálat után alapos szóbeli és írásbeli tájékoztatást adunk mind a panaszok okáról, a talált elváltozásokról, a javasolt kezelésekről, a további teendőkről, felmerülő későbbi problémák megelőzéséről. Megválaszolatlan kérdésekkel egy vendéget sem hagyunk távozni, általában minden lehetséges választ már a kérdés feltétele előtt megadunk.

Várjuk szeretettel Központjainkban, jelentkezzen be most!

Könnyítsen könnyedén!

Kérje ingyenes, szakértői, egyénre szabott, otthon is alkalmazható tanácsainkat, melyek segítenek Önnek megelőznie és csillapítania székelési problémáit, és segítségükkel a vastagbélrák kialakulásának esélyét is csökkentheti.

Gyakrabban feltett kérdések és válaszok a vizsgálattal kapcsolatban:

A vizsgálat előtt ne legyen éhgyomorra, nehogy idegességében még a váróban rosszul legyen. Csak székeljen aznap, lehetőleg közvetlenül a vizsgálat előtt.

A vizsgálat előtt beöntést nem adunk, ha úgy találjuk a vizsgálat alatt, hogy a vizsgálatot alapjaiban akadályozza meg a béltartalom, egy „széklethozó” kúp segítsgével ürítettjük ki a székletet

Az orvosi papírok kiállításához a személyazonosságot igazoló papírokra van szükség. TAJ-kártyára csak a dokumentumok és e-receptek elektronikus térbe való küldéséhez, és a receptek esetleges kedvezményes felírásához van szükség.

Az általunk adott dokumentumok alapján a háziorvos utólag veszi táppénzre. Előtte érdemes ezt vele leegyeztetni.

Magához a vizsgálathoz nem kell a gyógyszerelésen változtatni, a szájon keresztül szedett „vérhígítóról”, véralvadásgátlóról általában át kell állni injekcióra a műtét körüli időben, erről egyeztetünk. Daganatok gyógyításával nem foglalkozunk, ilyen esetekben vendégeinket ebben jártas szakemberhez irányítjuk. Amennyiben a kezeléshez több napos kórházi bennfekvés szükséges, a kezelést nem tudjuk vállalni.

Júniusban nálunk az egész hónap az apukákról szól!
Budapesti Központunkba proktológiai első vizsgálatra online foglaló édesapáknak a vizsgálatot követően 20.000 Ft értékben 1 alkalmas Emsella-kezelést adunk ajándékba. Feltételek:
– az akció a visszaigazoló emailben található kuponnal az emsellakezeles.hu oldalon 1 alkalmas Emsella-kezelésre való, 2024.06.01. és 2024.07.30. között történő online foglalással érvényesíthető,
– más édesapának átruházható, egyszeri alkalomra szól,
– a vizsgálat lemondása esetén nem érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható.
Az Emsella-kezelés javítja a vizelet-visszatartást, az intim elégedettséget műtét és szúrás nélkül, izzadság- és fájdalommentesruhában történik, mindössze 30 percig tart.
Budapesti Központunkba proktológiai első vizsgálatra online foglaló édesapáknak a vizsgálatot követően 20.000 Ft értékben 1 alkalmas Emsella-kezelést adunk ajándékba. Az Emsella-kezelés javítja a vizelet-visszatartást, az intim elégedettséget műtét és szúrás nélkül, izzadság- és fájdalommentesruhában történik, mindössze 30 percig tart. Az akció a visszaigazoló emailben található kuponnal az emsellakezeles.hu oldalon 1 alkalmas Emsella-kezelésre való, 2024.06.01. és 2024.07.30. között történő online foglalással érvényesíthető, más édesapának átruházható, egyszeri alkalomra szól, a vizsgálat lemondása esetén nem érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható.