Könnyítsen könnyedén!

Aranyér tanácsok, szakértői titkok a könnyed székeléshez

 

A mindennapi életvitelbe meglepően könnyen beilleszthető tanácsaim segítségével már sokak aranyér panasza más kezelés nélkül is rendeződött.

Végbélprobléma esetén szerintem minél előbb kötelező anyag, most díjmentesen megkaphatja:

Kérje szorulás, aranyér elleni tanácsainkat ajándékba!

Eddigieknél még több, máshol fel nem lelhető, értékes információt és gyakorlatias tippet, trükköt kap aranyér szakértőnktől a gond- és aranyérmentes székeléshez.

bánfalvi péter

Ha Ön idetévedt, akkor ez biztosan Önnek szól!

Mit is kínálok önnek díjmentes regisztrációjakor?

l

Étkezési, székelési, életmódbeli tanácsokat

tartalmazó tájékoztatót azonnal, melyeket eddig csak betegeim kaphattak. Sok betegnél már e tanácsok betartása is a panaszok nagy részét megszűnteti.

Azt hiszi, hogy az aranyér témában csak torokszorongató, érthetetlenül száraz, visszataszítóan hullaszagú, vagy sokszor a babonával egyenértékű, megbízatatlan információ juthat el önhöz?

Üdvözlöm.

Dr. Bánfalvi Péter vagyok, proktológus, aranyér szakértő, egyénre szabott módszerekkel gyógyítom aranyér- és más végbélbetegségekkel hozzám forduló vendégeimet budapesti és székesfehérvári rendelésemen, ami 2014-ben megkapta Az Év Magánrendelője címet.
Munkám során felfigyeltem az interneten sokszor hasztalan bolyongó tömegre, akik aranyér és más végbélbetegségek kapcsán próbálnak megbízható és hasznos tanácsokat keresni. Ezt látva 2008-ban indítottam el internetes naplómat, az Aranyér blogot.
Ez az azóta is egyedülálló kezdeményezés sikere vitt rá, hogy az eddigi szolgálatomat részben továbbfejlesztve arról írok, ami leginkább foglalkoztatja az érdeklődőket, és amiből a legtöbb hasznuk lesz, ha betartják.

A továbbiakban sikeresen kipróbált, gyakorlatias tanácsokat, szakmailag helytálló, mégis a hétköznapi ember számára is könnyen érthető és befogadható, nem mást ismétlős, rendszerezett, barátságos hangvételű információkat olvashat végbélbetegségek témájában.

Könnyen érthető módon megtudhatja a különböző végbélbetegségek okát, lefolyását, otthoni és orvosi kezelésük formáit is. Praktikákat a mindennapi életre, hogy a panaszok minél tovább elkerüljék, vagy jobban és gyorsabban enyhüljenek.

Az tudásom átadásának célja ugynis az, hogy érezze, nincs egyedül problémájával, megértse az önnel történő dolgokat, hatékonyan segíthessen önmagán, elkerülje a felesleges “pótcselekvéseket”, kellő információ birtokában felelősen tudjon dönteni további sorsáról.
A tudás és az állapot jobbulásnak köszönhetően ki tudjon szabadulni a betegség okozta korlátok közül, és  életvitele szabadabbá váljék.

Hogy mind ezen tudást birtokolhassa, csak regisztrálnia kell. Az alábbiakban, kérem, adja meg keresztnevét, amin szólíthatom önt, és e-mail címét. Egy megerősítő levelet küldök, amelyben egy hivatkozásra kattintva véglegesítheti regisztrációját. A hírleveleimről a későbbiekben bármikor leiratkozhat. Nem adom el, és nem adom bérbe látogatóim személyes adatait semmilyen szervezetnek.

Utóirat:

összefoglalva az előbbieket elmondhatom, hogy ingyenes regisztrációjával ön azonnal elolvashat egy hasznos tanácsokat tartalmazó tájékoztatót, és a továbbiakban cikkeim bővített kiadásai, videó kommentárjaim elkészülésekor értesítést küldök önnek. Ezekkel a lehető leghamarabb nem mást ismétlős, érdemi, hiteles, szakmailag helytálló, mégis közérthető információt, gyakorlatias, hasznosítható tanácsokat kaphat végbélbetegségekkel kapcsolatban. A végső célom ezzel az, hogy e tanácsok és információk hatására Ön mindennapi életét a betegségtől szabadabban élhesse.

Központunk 2014-ben, és 2017-ben elnyerte a megtisztelő Év Magánrendelője díjat.

Olvassa el vendégeink véleményét, érdemes.>>

Aranyér Központunk 2014-ben az Év Magánrendelője verseny szakmai, 2017-ben a közönségdíját nyerte el.

Kövessen Facebook-on is!

Budapesti Központunkban lehetőség van fájdalomcsillapító, stresszoldó, nyugtató, bódító hatású dinitrogén-oxid gáz (közismertebb nevén nevetőgáz) alkalmazására. A betegbarát hozzáállás és a megnyugtató szakértelem alapvető a munkánk során, de tudjuk hogy sokak számára a fájdalomtól való félelem, stressz, szorongás nagyban megnehezíti a vizsgálatot - nekik javasoljuk a Livopan gáz használatát, ami hozzájárul a vizsgálat sikeréhez anélkül, hogy az értékéből elvenne. ... Olvasson tovább-->>See Less
Megtekintés Facebook-on

Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse.