Keresés
Close this search box.
Keresés

Könnyítsen könnyedén!

Aranyér tanácsok, szakértői titkok a könnyed székeléshez

A mindennapi életvitelbe meglepően könnyen beilleszthető tanácsaink segítségével már sokak aranyér panasza egyéb kezelés nélkül is rendeződött.

Végbélprobléma esetén minél előbb kötelező anyagunkat most díjmentesen megkaphatja!

Kérje szorulás, aranyér elleni tanácsainkat ajándékba!

Eddigieknél még több, máshol nem fellelhető, értékes információt és gyakorlatias tippet, trükköt kap aranyér szakértőnktől, Dr. Bánfalvi Pétertől a gond- és aranyérmentes székeléshez.

Ha erre az oldalra navigált, akkor ez biztosan Önnek szól!

Mit is kínálunk önnek csupán egyetlen díjmentes regisztrációért?

Étkezési, székelési, életmódbeli tanácsokat tartalmazó tájékoztatót azonnal, melyeket eddig csak páciensek kaphattak. Sok betegnél már e tanácsok betartása megszünteti a panaszok nagy részét.

Azt hiszi, hogy az aranyér témában csak torokszorongató, érthetetlenül száraz, visszataszító vagy sokszor a babonával egyenértékű, megbízhatatlan információkat kaphat?

Üdvözlöm!

Dr. Bánfalvi Péter vagyok, proktológus, aranyér szakértő, egyénre szabott módszerekkel gyógyítom aranyér- és más végbélbetegségekkel hozzám forduló vendégeimet budapesti és székesfehérvári rendelésemen, ami 2014-ben és 2017-ben is elnyerte Az Év Magánrendelője címet.
Munkám során felfigyeltem az interneten sokszor hasztalan bolyongó tömegre, akik aranyér és más végbélbetegségek kapcsán próbálnak megbízható és hasznos tanácsokat keresni. Ezt látva 2008-ban indítottam el internetes naplómat, az Aranyér blogot.
Ennek – az azóta is egyedülálló – kezdeményezésnek a sikere vitt rá, hogy eddigi szolgálatomat részben továbbfejlesztve arról írjak, ami leginkább foglalkoztatja az érdeklődőket, és amiből a legtöbb hasznuk lesz, ha betartják.

A továbbiakban sikeresen kipróbált, gyakorlatias tanácsokat, szakmailag helytálló, mégis a hétköznapi ember számára is könnyen érthető és befogadható, nem mást ismétlős, rendszerezett, barátságos hangvételű információkat olvashat végbélbetegségek témájában.

Könnyen érthető módon megtudhatja a különböző végbélbetegségek okát, lefolyását, otthoni és orvosi kezelésük formáit is. Praktikákat a mindennapi életre, hogy a panaszok minél tovább elkerüljék, vagy jobban és gyorsabban enyhüljenek.

Az tudásom átadásának célja ugyanis az, hogy érezze, nincs egyedül problémájával, megértse az önnel történő dolgokat, hatékonyan segíthessen önmagán, elkerülje a felesleges “pótcselekvéseket”, kellő információ birtokában felelősen tudjon dönteni további sorsáról.
A tudás és az állapot jobbulásnak köszönhetően ki tudjon szabadulni a betegség okozta korlátok közül, és  életvitele szabadabbá váljék.

Önnek csupán regisztrálnia kell, hogy mindezen tudást máris birtokolhassa! 
E-mail elérhetősége biztonságban van, hiszen személyes adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél részére nem kerül átadásra.

Utóirat:

Ingyenes regisztrációjával Ön azonnal elolvashatja hasznos tanácsokat tartalmazó tájékoztatómat, és a továbbiakban minden új tartalomról értesítést küldünk Önnek. Hiteles, szakmailag helytálló, mégis közérthető információkat, gyakorlatias, hasznosítható tanácsokat kaphat végbélbetegségekkel kapcsolatban. A végső célom, hogy e tanácsok és információk hatására Ön szabadon, betegségtől mentesen élhesse mindennapi életét!