Keresés
Close this search box.
Keresés

Dr. Bánfalvi Péter

proktológus, sebész adjunktus

Proktológiai magánrendelést 2006 óta folytatok. Célunk, hogy a vendégeink aranyér- és más végbél-megbetegedését a lehető legkisebb megterheléssel és a legjobb életminőséget megcélozva gyógyítsuk meg. Ez nagy felelősséggel járó és sokszor igazi kihívást jelentő munka a számomra. Ennek a kihívásnak rendszeres önképzéssel, a gyógyítás egyénre szabott, állandóan tökéletesedő módszereivel igyekszem megfelelni.

2008-ban indítottam az országban egyedüli módon, végbélbetegségekkel kapcsolatos orvosi felvilágosító blog oldalamat, amelynek rendszeres bejegyzéseit havonta sokezren olvassák. Célom ezzel a hazánkban általánosan tapasztalt, sajnálatosan igen alacsony szintű egészségkultúra igényes fejlesztése, melyre meglepően nagy igény mutatkozik.

1972-ben születtem Budapesten. Családommal Budapesten élek, két fiú és három lány édesapja vagyok.

1998-ban diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten. Utána Tatabányára költöztem, ahol az Szt. Borbála Kórház Sebészeti Osztályán dolgoztam öt évig. Itt tanultam meg a sebészet alapjait, emellett a kórház Proktológiai Szakrendelését már azzal a céllal látogattam, hogy a proktológiában nagy jártasságot szerezzek. Itt egy ideig a végbél-szűrővizsgálatokat is én végeztem.

2003-tól a Móri Kórház Sebészeti Osztályán és Szakrendelésén dolgoztam az osztály megszűnéséig. 2004-ben tettem le a sebészeti szakvizsgát kiválóan megfelelt eredménnyel. Munkám, szaktudásom elismeréseként 2007-ben adjunktusi kinevezésben részesítettek.

Úgy gondolom, magánrendelésünk mottója, “A gyógyító gondoskodás”az igényes emberi kapcsolatokról, egyéni problémák professzionális kezeléséről, gyógyításáról, élethelyzetek minőségi megoldásáról szól.
Eddigi magánorvosi munkám elismeréseként 2014-ben és 2017-ben Központunk elnyerte az Év Magánrendelője verseny szakmai díját, valamint 2023-ban Az év Betegbarát szolgáltatója lett. 

Rendelésemen aranyér és más végbélproblémák kivizsgálásán és kezelésén túl pácienseink nyugodt szívvel fordulhatnak hozzám másodvélemény kérése és más orvosnál történt megelőző kezelés utáni probléma megoldása céljából is.

Várom szeretettel magánrendelésemen, forduljon hozzám bizalommal!

Dr. Bánfalvi Péter bemutatkozó videója

Foglaljon időpontot Budapestre Bánfalvi doktorhoz kivizsgálásra!

Foglaljon időpontot Székesfehérvárra Bánfalvi doktorhoz kivizsgálásra!

Többi proktológusunuk szabad időpontja kivizsgálásra Budapesten.

Többi proktológusunuk szabad időpontja kivizsgálásra Székesfehérváron.