Keresés
Close this search box.
Keresés

Nőgyógyászként célom, hogy pácienseimet tudásommal gyógyuláshoz, és az egészséges élet megtartásához segítsem. Gyakorló orvosként folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, amelyek a hagyományos (gyógyszeres, műtéti) terápiás megoldásokat kiegészítve a gyógyulást gyorsabbá és hatékonyabbá képesek tenni. Vallom, hogy az egészség, az egyéni csúcsforma elérésének feltétele a testi-lelki egyensúly megteremtése, amelyhez a tudomány és a technika által kínált, bizonyítottan hatásos gyógyászati megoldásokat is érdemes felhasználni.
1988-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, és öt évvel később megszereztem a szülészet nőgyógyászat szakvizsgát. Közel 10 évvel ezelőtt fordultam a kismedencebetegségek (inkontinencia, süllyedés, kismedencei fájdalom) felé. 2017 óta folytatok magánrendelést. Praxisomban a kismedencei rehabilitációban, az inkontinencia kivizsgálásában és kezelésében a legfejlettebb technológiákat alkalmazom, amellyel valóban tartós eredményeket érhetek el pácienseim nőgyógyászati panaszainak kezelésében. Szakmai munkám során mindig személyesen is meggyőződtem az általam használt, tudományosan bizonyított módszerek hatékonyságában (kismedencei EMG biofeedback, lézeres kezelések).
Jelentős tapasztalatot szereztem kismedencei problémával hozzám fordulók kivizsgálásában, ellátásában, gyógyításában. Rendelésemen a panaszok hátterének részletes felderítését követően minden páciensem egyénre szabott kezelési tervet kap, amelynek megvalósítása során diétás, fizioterápiás, gyógyszeres vagy akár műtéti megoldásokat is alkalmazunk.
Rendelésem fókuszában a női kismedencei betegségek kezelése, a női egészség visszaszerzése és megőrzése áll.
A Magyar Nőgyógyász Társaság, a Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság, az IUGA (International Urogynecological Association) és az EUGA (European Urogynaecological Association) tagja vagyok.