Dr. Pácsa Szilvia

Dr. Pácsa Szilvia

nőgyógyász, kismedence betegségek szakorvosa

Nőgyógyászként célom, hogy pácienseimet tudásommal gyógyuláshoz, és az egészséges élet megtartásához segítsem. Gyakorló orvosként folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, amelyek a hagyományos (gyógyszeres, műtéti) terápiás megoldásokat kiegészítve a gyógyulást gyorsabbá és hatékonyabbá képesek tenni. Vallom, hogy az egészség, az egyéni csúcsforma elérésének feltétele a testi-lelki egyensúly megteremtése, amelyhez a tudomány és a technika által kínált, bizonyítottan hatásos gyógyászati megoldásokat is érdemes felhasználni.
1988-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, és öt évvel később megszereztem a szülészet nőgyógyászat szakvizsgát. Közel 10 évvel ezelőtt fordultam a kismedencebetegségek (inkontinencia, süllyedés, kismedencei fájdalom) felé. 2017 óta folytatok magánrendelést. Praxisomban a kismedencei rehabilitációban, az inkontinencia kivizsgálásában és kezelésében a legfejlettebb technológiákat alkalmazom, amellyel valóban tartós eredményeket érhetek el pácienseim nőgyógyászati panaszainak kezelésében. Szakmai munkám során mindig személyesen is meggyőződtem az általam használt, tudományosan bizonyított módszerek hatékonyságában (kismedencei EMG biofeedback, lézeres kezelések).
Jelentős tapasztalatot szereztem kismedencei problémával hozzám fordulók kivizsgálásában, ellátásában, gyógyításában. Rendelésemen a panaszok hátterének részletes felderítését követően minden páciensem egyénre szabott kezelési tervet kap, amelynek megvalósítása során diétás, fizioterápiás, gyógyszeres vagy akár műtéti megoldásokat is alkalmazunk.
Rendelésem fókuszában a női kismedencei betegségek kezelése, a női egészség visszaszerzése és megőrzése áll.
A Magyar Nőgyógyász Társaság, a Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság, az IUGA (International Urogynecological Association) és az EUGA (European Urogynaecological Association) tagja vagyok.

Célunk, hogy a hatékony vizsgálatot, kezeléseket Ön lehetőleg akár a munkahelyről is szívesen elugorva, mint egy megszokott ügyintézést, a mindennapi életvitelt folytatva meg tudja oldani, és utána a napi rutint egy baráti mosollyal, jó hangulatban, traumák elszenvedése nélkül folytassa.

Telefonos bejelentkezés munkanapokon 9-18 óra között.

Szeretettel várjuk Aranyér Központunkban Budapesten és Székesfehérváron!

1024 Budapest, Lövőház utca 24. félemelet 5.

A konzultációs díj fizetése rendelésünkön készpénzzel vagy bankkártyával történhet.
Az önkéntes egészségpénztár a kért számla ellenében a díj összegét a páciensnek a későbbiekben utalja vissza. (Közvetlenül egészségpénztári kártyákkal való fizetés jelenleg nem lehetséges.)

Egészségpénztári szerződéseink

Központunknak jelenleg a következő önkéntes egészségpénztárakkal (Ep.) van élő szerződése:
TELADOC (Advance Medical), Allianz Hungária Ep., Danubius Ep., Életút Ep., Generali Ep., Herendi Ep., IZYS Önsegélyező Pénztár, Medicina Ep., MKB Ep., OTP Ep., Patika Ep., Postás Ep., Prémium (AXA) Ep., Questor Ep., Tempo Ep., Vasutas Ep., Vitamin Ep.

Aranyér Központunk 2014-ben az Év Magánrendelője verseny szakmai, 2017-ben a közönségdíját nyerte el.

Kövessen Facebook-on is!

Inkontinencia és nehézkes székelés végbélcsonkolás után?Nemrég keresett fel bennünket egy úr bravúrosan sikeres végbélrák műtétje után több héttel végbélfájdalom, állandó székelési inger, széklettartási nehézség, napi sokszori erőltetett székelés miatt.A végbéldaganat műtétje után a legtöbben a székelés megváltozásáról számolnak be. De létezik egy tünettegyüttes, a LARS, ami a képen látható panaszokkal és következményekkel jár. Hiába a rákmentesség, és a tünetek idővel általában javulnak, de a korábbi jó életminőség visszatérése, a javulás sebessége és foka elősegíthető speciális kivizsgálást és ellátást követő kismedencei rehabilitációval.Ezeknek a panaszoknak a kezelése ezidáig alig volt elérhető. Az említett úr valószínűleg rendben jön a speciális kezelés nélkül is.Szeretettel várjuk gyógyulni vágyó leendő pácienseinket kivizsgálásra!aranyeresseg.hu/banfalvi-aranyer-klinika/vizsgalat-elojegyzes-bejelentkezes/#lars #végbélrák_műtétje_utáni_panaszok ... Olvasson tovább-->>See Less
Megtekintés Facebook-on

Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse.