Új, hatékony rehabilitációs módszer a kismedencei, gáti és végbélproblémák vizsgálatára és komplex kezelésére

műtét és fájdalom nélkül, barátságos környezetben
a többszörösen is Az Év Magánrendelője díj nyertes Központunkban,

kismedencei EMG biofeedback segítségével.

Miben segít a kismedencei biofeedback asszisztált vizsgálat és rehabilitációs tréning program?

Szülési, műtéti sérülések

Szorulás, aranyér, végbélrepedés

Végbélműtét előtt a sikerért

Széklettartási nehézség

Többféle végbélbetegség (pl. aranyér, végbélrepedés) hátterében akár a székeléstől függetlenül is fellépő végbélkörnyéki, kismedencei érzés- és mozgászavar okozta probléma is állhat. Ráadásul a végbélbetegségek önmagukban is okozhatnak végbél, és kismedencei érzés- és mozgászavart. Ha ezeket a betegségeket csak közvetlenül, az alapprobléma kezelése nélkül akarjuk meggyógyítani, akkor nemcsak a gyógyulás nemcsak elhúzódhat, akár el is maradhat. Amennyiben az alap-, a kismendencei probléma nem derül ki időben, akkor a következményes végbélbetegség önmagában való kezelése gyakran akár a panaszok fokozódását, és a végbélbetegség kiújulását is okozza. Emellett a végbélbetegség figyelmen kívül hagyásával végzett “intim” területi torna is a gyógyulás elmaradásával és a panaszok, sőt a végbélbetegségek súlyosságának fokozódásával járhat.
Mindezek miatt fontos a problémák komplex felderítése, kivizsgálása, egymásra alapozott kezelése.

A kismedencei biofeedback (biofídbek) segített vizsgálat és rehabilitációs tréning program feladata, hogy Ön visszaszerezze a kontrollt az érzetei és az izomzata felett azáltal, hogy tudatosítja és rendben teszi a kismedencei és a záróizmok (helyes és helytelen) működését.
Mind az alulműködés (lazaság), mind a túlműködés (feszesség), mind a nem megfelelő működés (pl. székelési nehézség) esetén nagy segítség abban, hogy a megfelelő működés helyreálljon. Ennek hatására képessé válik székletvisszatartáskor a megfelelő izmok szorítására, székeléskor a megfelelő izmok lazítására. Emellett segítségével a túlfeszülésből adódó izomfájdalmakat is képessé válunk nagyban csökkenteni.

szülés után

Szülési, műtéti sérülések, kismedencei fájdalmak

A kismedencei és záróizmok, és az idegek hüvelyi szüléskor, de különböző műtétek (végbélsipoly, aranyér, végbélrák műtétje, végbéltágítás, méheltávolítás) alkalmával is sérülhetnek. Ennek hatására a sérült izmok működése meggyengül, más, épebben maradt izmok viszont igyekeznek (sokszor nem megfelelően) ezek szerepét átvenni. Viszont ez a folyamat nem mindig alakul megfelelően, és lassan, alattomosan, részben izomgyengeség okozta fokozódó lazaság, másrészt túlfeszülés okozta görcsösség alakulhat ki akár évtizedekkel később is.
Ez a későbbiekben akár különböző testtartásban, székeléskor, vagy akár állandó jelleggel fájdalmat, székelési, vizelési, mozgási, tartási és szexuális problémákat okozhat.

szorulás

Szorulás, aranyér, végbélrepedés

A kismedencei és záróizmok igen összetett mozgása teszi lehetővé a könnyed ürítést, mely során megfelelő sorrendben egyes izmok megfeszülnek, mások viszont ellazulnak. Ha ez a rend megbomlik, és a székelés nehezítetté válik, akkor akár a hígabb széklet kiürülése is nagy megerőltetés árán lesz csak teljes. Az összeszorított záróizmok mellett erőltetett ürítés viszont  hozzájárul lefelé hatva a végbélrepedés és az aranyér, felfelé hatva az idült székrekedés kialakulásához. Ez a megerőltetés nem kell, hogy drámai módon történjen, lehet, hogy akár egész életünkben észrevétlen marad a panaszokig, hiszen a nem megfelelő székelési szokások kialakulása, a kisgyermekkor óta ezt szoktuk meg.

műtét előtt

Végbélműtét, sztóma zárás előtt a sikerért

A végbélműtétek sikerének egyik alapvető feltétele, hogy a műtétet követően a seb gyógyulását segítő vérkeringés megfelelő legyen, és a székelésekkor lehetőleg minél kevesebb utósérülés jöjjön létre. Viszont a műtétet követő fájdalom hatására kialakuló védekezőreflex-szerű záróizom-szorítás csökkenti a helyi véráramlást, és növeli az utósérülések, sebgyógyulási nehézségek esélyét. Ezek további fájdalmat okoznak, ami ördögi körként (a végbélrepedés kialakulásához és fennmaradásához hasonlóan) tovább rontják a gyógyhajlamot. Ha ezt az ördögi kört időben nem tudjuk megállítani, az további orvosi beavatkozást, gyógyszerek, injekciók adását teheti szükségessé, de végső esetben a záróizom részleges átvágása is szóba kerülhet. Ha azonban amikor a műtét előtt felmérjük a záróizmok állapotát, működését, és gyanús, kóros esetben a biofeedback tréning segítségével ezeken javítani tudunk, akkor sokkal nagyobb sikerrel tudjuk ezt az ördögi kört elkerülni.
A végbélrák miatti átmeneti sztóma zárásakor nemritkán a műtött végbél, majd ellustult záróizom miatt romlik a székletvisszatartás. A sztóma zárása előtt indított biofeedback torna csökkentheti a székletvisszatartási nehézség kialakulását és idejét.

hasmenés

Székletvisszatartási nehézség

Amennyiben általában a kor előhaladtával természetes módon, de akár sérülés hatására hirtelen kialakulva a záróizom székletvisszatartó szerepe meggyengül, az a megszokott életvitelünket alapjaiban teheti tönkre. Általában a záróizmok gyengeségén túl azok nem megfelelő működése is hozzájárul ahhoz, hogy először csak szél- és híg széklet esetén érzékeljük, majd később akár a kemény széklet visszatartása is lehetetlenné válik. Ebben az esetben a későbbiekben szóba kerülhet a roncsolódott záróizom helyreállító műtét, viszont egyrészt törekednünk kell arra, hogy az állapotot akár műtét nélkül, a záróizom működésének rendbetételével és egyéb életmódi tanácsokkal újra élhessük mindennapi megszokott életünket. Amennyiben a helyreállító műtétre mindenképpen sort kell keríteni, a biofeedback tréning műtét előtt és után is segít abban, hogy az új helyzetben a záróizom a megfelelő módon, összehangoltan tudjon működni.

A kismedencei és záróizom vizsgálat és biofeedback rehabilitációs tréning program miből áll?

Nyomásvizsgálat

A vizsgálat a záróizmok szorítási, székletvisszatartási erejét, lazítási képességét és a hétköznapi ingerek hatására kialakuló reflexek minőségét vizsgálja. Szorítás, lazítás, köhögés és hasi prés közben egy ujjnál vékonyabb nyomásmérő segítségével számszerűsítjük a záróizom nyomásadatait, ami pár percet vesz igénybe.

Ultrahangvizsgálat

.A kóros záróizom-működést többféle probléma is kiválthatja. Ezek szűrése legalább visszatérő esetben fontos, hiszen ha ezeket a rejtett problémákat nem kezeljük, akkor a működés javulása nehezen lehet tartós. A túlzott feszülés hátterében sokszor gyulladás, részleges izomsérülés található. Lazább izmok esetén fel kell mérni a sérülés helyét, fokát, hogy a megfelelő tréning célokat, módszereket ki tudjuk választani a legnagyobb siker érdekében. Központunkban ehhez a vásárlásakor (2020, 2021) a legmodernebb, digitális 3D-s végbélultrahang áll rendelkezésünkre.

Maga az EMG, az izomműködés vizsgálata az izmok elektromos jelei alapján (mint az EKG)

A vizsgálat mind a végbél- vagy a hüvely záróizmait, a gát és kismedence izmait, mind a székelés folyamatában alapvető szerepet játszó izmok, és más testi folyamatok elektromos jeleit vizsgálja különböző elektródák segítségével. A vizsgálatkor a az ujjra, a mellkasra, hasfalra, a gátra, a hüvelybe vagy a végbélbe kerülhetnek speciális érzékelők, melyek jeleit számítógéppel elemezzük és értékeljük. Az egyes izomcsoportokat külön-külön vizsgálva fény derülhet azok kóros működésére, reflexeire, a választandó kezelés módjára és valószínűsített sikerére.

Megbeszélés, összegzés

A vizsgálatot követően áttekintjük, és átbeszéljük a proktológiai, az ultrahang, a nyomásmérés, az EMG, és más hozott vizsgálat leleteit, és együtt döntünk, hogy milyen módszert javaslunk, és esetleg milyen további vizsgálat javasolt a diagnózis és a kezelés mélyebb finomítására a még nagyobb siker érdekében.

Biofeedback rehabilitációs tréning program

Amennyiben a tréning mellett döntünk, előzetesen megbeszélt időpontban szakképzett trénereink esetleges kiegészítő kezeléssel együtt segítenek az elvárt cél elérésében. A tréning program során a vizsgálóeszközök segítségével kapott visszajelzés segíti a megfelelő izom működés elsajátítását. A tapasztalatok alapján általában először egy 4 alkalmas tréning programot javaslunk heti 1-2 megjelenéssel. Amennyiben a fejlődés ellenére az eredmény még nem megfelelő, további alkalmakat biztosítunk a gyakorláshoz.

Alapvető, a könnyed székelést elősegítő, egyénre szabott ingyenes tanácsainkat az alábbi gombra kattintva tudja elérni. Nem sürgős esetben érdemes ezzel kezdenie, és amennyiben a tanácsok betartásával sem sikerül kielégítő eredményt elérnie, kérem, jelentkezzen kivizsgálásra, és szükség esetén vegye igénybe segítségünket, a kismedencei biofeedback tréning programjainkat.

Könnyítsen könnyedén!

Kérje ingyenes, szakértői, egyénre szabott, otthon is alkalmazható tanácsainkat, melyek segítenek Önnek megelőznie és csillapítania székelési problémáit, és segítségükkel a vastagbélrák kialakulásának esélyét is csökkentheti.

Csapatunkkal arra törekszünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét
végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

3+1 fő ok, amiért Önnek Aranyér Központunkat érdemes választania:

Az alapos szakértelem, figyelmes kedvesség szerintem mindenhol alapvető. Viszont mi arra törekszünk, hogy az aranyér-panaszait nem csak hatékonyan, de az Ön életvitelére egyénileg szabottan gyógyítsuk meg, és Ön távozásakor tisztában legyen mind az aranyér-panaszait okozó betegségekkel, életvitelébe leginkább beleillő kezelésekkel, a megelőzés lehetőségeivel.

1. Gyöngéd, de alapos vizsgálat

“Ha ezt előre tudom, már rég félelem nélkül jöttem volna.”

A kezdetektől fogva arra törekszünk, hogy az Önt a legkevesebb kellemetlenség érje, ezért még enyhébb panaszok esetén is támogatóan barátságos, partneri közegben, profi gyorsasággal, igényes aprólékossággal, de legendás gyöngédséggel történik a vizsgálat. Módszereinket, eszközeinket ezen elvek alapján folyamatosan fejlesztjük.

2. Gondolunk jövőjére

Vizsgálat és tapasztalat

A vizsgálat során nem csak az adott betegséggel, kezeléssel, és annak esetleges szövődményeivel kapcsolatos problémákra kínálunk egyénileg Önre szabott megoldást, hanem a jövőben tapasztalataink szerint esetlegesen kialakuló problémákat is megpróbáljuk felderíteni, és érdemi tanácsokat adunk azok elkerülésére. Írásbeli segítséget kap arról, hogy milyen, Ön által is vállalható változásokat tehet, és nekünk mit érdemes a későbbiekben tenni azért, hogy a legkevesebb végbélproblémája alakuljon ki a jövőben

3. Bőséges magyarázat

Kérdések, megbeszélés

Kikérdezzük, pontosítjuk, megbeszéljük, hogy mi az Ön panasza, miben okoz ez Önnek problémát. Milyenek a székelési, életmódi szokásai, milyen az életvitele, melyek a szükségletei.

Közösen átbeszéljük, Önnek milyen végbélbetegségei vannak, és ezek közül melyek és miért okozzák a problémákat. Elmagyarázzuk, hogy milyen megoldásokkal tudjuk az Ön panaszait okozó végbélbetegségeit meggyógyítani,  és együtt, partnerként eldöntjük, hogy ezek közül a legeredményesebben melyek, mikor, miért, hogyan illeszthetők be az életvitelébe, szükségletei közé leginkább.

+1. Önre szabott kezelés

Gyöngéd, de alapos vizsgálat + életviteli kérdések + a megfelelő kezelési eljárás kiválasztása + szövődmények esélyének csökkentése = egyéni, az Ön életvitelhez leginkább illő, biztonságosabb kezelés

Kíméletes, de alapos végbélvizsgálat során felfedjük a panaszai alapjául szolgáló tüneteket, végbélbetegségeket, és kiderítjük, hogy melyek azok, amelyek az Ön problémáit okozzák. Megvizsgáljuk, mivel lehet ezeket a betegségeket kezelni, az állapotából adódó szövődményeket megelőzni, esélyüket csökkenteni. Mindezek figyelembe vételével felállított, az Önnek megfelelő sorrendben elvégzett kezeléssel Önre szabva törekszünk a gyógyulásra.

A proktológiai vizsgálat menete a végbélbetegségek felderítésére:

Kérdések, vizsgálat

Ha bizonytalan a Tájékoztató és beleegyező nyilatkozatban lévő kérdésekre adandó válaszaival, a www.proktológus.hu oldalon minden gyakrabban felmerülő problémára segítséget talál: hogyan ne vezesse félre orvosát válaszaival, mely válaszok semmitmondóak, melyek érthetőek, stb., sőt, itt még a proktológiai vizsgálattal kapcsolatos “munkalapot”, emlékeztető jegyzetet is kap. Ezzel elkerülheti azt a veszélyt, hogy orvosa félreértse, és nem a megfelelő betegséget feltételezve félrekezelje. Aki olvasta, dícséri.

Nagyon fontos a vizsgálat alatti nyugodt lazítás, együttműködés. Ehhez persze az Ön orvosa meg kell teremtse a szükséges körülményeket, vendégeink visszajelzései alapján büszkén állíthatom, ebben is profik vagyunk.

A vizsgálat alatti teendőiről, az arra való felkészülésről talán minden fontosat elolvashat a www.proktológus.hu oldalon. Egy igazán alapos és könnyed, mondhatnám profi vizsgálat lényegesen könnyebben elvégezhető az orvos és a páciens együttes munkájával, látva a különbséget egy felkészült és egy felkészületlen páciens válaszaival, vizsgálatával, együttműködési képességével, akár a sikeres vizsgálat után a kezelés eredményességével kapcsolatban. Mi vendégeinknek ehhez minden szükséges segítséget megadunk, megteszünk.

(Kezelés)

Mivel lényegi életviteli változással nem jár, a belső aranyerek gumigyűrűzéssel való kezelését akár az első vizsgálat során, persze megbeszélést és beleegyezést követően el is tudjuk kezdeni. Nagyobb, műtéti beavatkozásokat csak sürgősségi, lényegében életet veszélyeztető esetben végzünk ilyenkor, egyrészt az idő szűkössége (senkit, sem Önt, sem a következő vendégeinket nem kapkodjuk el), másrészt vendégeink (családja, munkahelye) műtét utáni teendőire való felkészületlensége miatt.

Megbeszélés

A vizsgálat után alapos szóbeli és írásbeli tájékoztatást adunk mind a panaszok okáról, a talált elváltozásokról, a javasolt kezelésekről, a további teendőkről, felmerülő későbbi problémák megelőzéséről. Megválaszolatlan kérdésekkel egy vendéget sem hagyunk távozni, általában minden lehetséges választ már a kérdés feltétele előtt megadunk.

Várjuk szeretettel Központjainkban, jelentkezzen be most!

Proktológiai vizsgálati díjaink

Az ár a teljes proktológiai vizsgálat díját tartamazza, de további költségek szükség esetén (pl. Livopan-nal való bódítás, digitális 3D végbélultrahang, kismedencei elektromiográfiás vizsgálat (EMG), gyűrűzés, műtét, szövettan, tenyésztés, vírustipizálás díja) felmerülhetnek. További információ, kérés esetén, kérjük, hívja kolléganőnket munkaidőben a +3630-868-0244-es telefonszámon!

Kismedencei vizsgálati díjaink

Az ár tájékoztató jellegű, az elvégzett vizsgálatok (szövettan, tenyésztés, vírustipizálás, stb.) módosíthatják. Végbélprobléma esetén proktológiai vizsgálat szükséges. További információ, kérés esetén, kérjük, hívja kolléganőnket munkaidőben a +3630-868-0244-es telefonszámon!

Aranyér- és Egészségközpontunk

Egy mondatban: A gyógyító gondoskodás.
Úgy gondolom, Aranyér Központunk mottója az igényes emberi kapcsolatokról, egyéni problémák professzionális kezeléséről, élethelyzetek minőségi megoldásáról szól.

Miért menne máshová?

Garanciát jelent munkánkra nézve, hogy elnyertük az Év Magánrendelője verseny 2014-es szakmai, 2017-es közönségdíját. Annak ellenére, hogy a mi területünket kellemetlen volta miatt senki sem szereti, kíváncsi, miért is pont a proktológia képviselőjeként és miért mi, a Dr. Bánfalvi Aranyér Központ nyerhettük el kétszer is ezt a megtisztelő címet? Olvassa el vendégeink véleményét, érdemes.>>

Várjuk szeretettel az Év Magánrendelőjében Budapesten, ahol a vizsgálaton, kezeléseken akár
a munkahelyről is elugorva,
a mindennapi életvitelt folytatva,
baráti, jó hangulatban,
traumák elszenvedése nélkül juthat túl.

Telefonos bejelentkezését munkanapokon 9-18 óráig várjuk:

+3630-868-0244

1024 Budapest, Lövőház utca 24. félemelet 5.
További információ a Központról>>

Nem csak az arcára szeretnénk mosolyt csalni. 🙂

Orvosaink:

Dr. Pácsa Szilvia

Dr. Pácsa Szilvia

nőgyógyász, kismedence betegségek szakorvosa

Nőgyógyászként célom, hogy pácienseimet tudásommal gyógyuláshoz, és az egészséges élet megtartásához segítsem. Gyakorló orvosként folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, amelyek a hagyományos (gyógyszeres, műtéti) terápiás megoldásokat kiegészítve a gyógyulást gyorsabbá és hatékonyabbá képesek tenni. Vallom, hogy az egészség, az egyéni csúcsforma elérésének feltétele a testi-lelki egyensúly megteremtése, amelyhez a tudomány és a technika által kínált, bizonyítottan hatásos gyógyászati megoldásokat is érdemes felhasználni. Tovább >>

Dr. Mikes Csaba

Dr. Mikes Csaba

proktológus, sebész főorvos

Proktológia magánrendelést 2007 óta folytatok. A kórházi végbélsebészet mellett magánrendelésen a végbéltájéki panaszokkal (aranyeresség, condyloma, végbélviszketés, végbélsipoly, végbélberepedés, jó és rosszindulatú végbél és vastagbéldaganatok) hozzám forduló páciensek ellátását végzem, célom az alapos kivizsgálását követő pontos diagnózis felállítása és annak legkorszerűbb ellátása.

Tovább >>

Dr. Lehoczki Gergely

Dr. Lehoczki Gergely

proktológus, sebész adjunktus

2009-es sebészeti szakvizsgám megszerzését követően kezdtem el proktológiai panaszokkal pácienseket ellátni és észleltem, hogy széles körű igény van a végbélbetegségek tüneteitől szenvedő páciensek empatikus, pontos, minőségi ellátására. A precíz és pontos megfigyelés, a tapasztalatok gyűjtése, beépítése a mindennapi gyakorlatba valamint a személyre szabott ellátás, gyógyítás, esetkövetés fontossága ragadott meg leginkább, ami mind a mai napig a fő motivációt jelentik számomra. A páciensek bizalmának elnyerése és megtartása szintén nagyon fontos számomra. Mindannyian ismerjük a mondást:”pontos mint egy sebész.” Ennek a jegyében szeretnék minden páciensem számára enyhülést, jobbulást, teljes gyógyulást nyújtani. Tovább >>

Szakképzett biofeedback trénereink:

Deli József

Deli József

gyógytornász, kismedencei biofeedback tréner

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán végeztem gyógytornász szakon. Egyetemi éveim alatt sikeresen elsajátítottam a betegekkel történő kapcsolattartás módját. Mindig a páciensek igényeire szabva, a kezelőorvossal konzultálva zajlottak a fizio-, illetve fizikoterápiás kezelések, törekedve a fájdalom kizárására. Számos egyéni és csoportos foglalkozást tartottam már egészségügyi intézményekben és online módon egyaránt. Szakdolgozatomban napjaink egyik leggyakoribb emésztőrendszeri zavarával, a székrekedéssel foglalkoztam. Ekkor hallottam először a biofeedback tréningről is, amely véleményem szerint  tovább>>

Pollákné Varga Zita

Pollákné Varga Zita

asszisztens, biofeedback tréner

Megbízható, felelősségtudó, fejlődni vágyó, segítő ,empatikus ember vagyok, szívesen foglalkozom emberekkel.
1999 óta vagyok kozmetikus, a saját szépségszalonom vezetése mellett 2012 óta oktatom is a tanulókat. Egészségügyi asszisztensként 2014 óta dolgozom. A központ csapatához 2020-ban csatlakoztam, és a biofeedback tréneri vizsgát is ebben az évben tettem le.

Mit mondanak rólunk vendégeink?

Tisztelt Doktor Úr !! Ha valaki az Ön rendelőjéről rosszat mond , hát én azt megvereeeem .Ilyen korrekt fogadtatásban és ellátásban mint Önöknél még nemvolt részem, Előzékenységük, kedvességük,korrekt hozzáálásuk szinte egy kicsit nyomasztó hiszen a páciensek nem szokták meg az ilyen kedves fogadtatást és ellátást. Önök által változott meg a véleményem az orvosokról, hogy van akinél nemcsak a pénz számít hanem FŐLEG a páciens.( többségüknél ez fordítva van !! ) Ilyen ellátásért a távolság nem számít. Üdvözlöm Önöket Topolyáról- Vajdaságból ( nem Románia) D. János

Rövid várakozási idő, kedves, disztkrét személyzet, alapos, nagytudású, kedves doktor, kellemes környezet. Részemről egy látogatás után tökéletes gyógyulás! Köszönöm, és további jó munkát Doktor Úr, és csapata!

Niesner Ágnes

Soha életemben nem találkoztam ilyen emberséges,empatikus és hatalmas szaktudással rendelkező emberrel.Ő volt az egyetlen,aki komolyan vette a prblémámat és ő volt,aki segíteni tudott rajtam.Sok embernek ajánlottam és fogom továbbra is.

Aranyosné Gyüre Andrea

Remek orvos, remek ember. Ha tudom, mi vár rám a rendelőben, nem vártam volna évekig a segítségért. A beavatkozás tökéletes eredménnyel zárult, kisebb kellemetlenségekkel, mint amire számítottam. Köszönöm itt is a DOKTOR ÚRNAK! 

Tóth Ferenc

Azt hittem, nem Magyarországon vagyok. Szinte hihetetlen az az odafigyelés, tájékoztatás, empátia, és főleg szaktudás, amit a rendelésen kaptam. Nagyon sok ilyen orvosra lenne szükség a magyar egészségügyben!!!!!!!!

Ágnes

Az orvos munkáját kiválónak ítélem. A sok segédanyag amit a betegséggel kapcsolatban kaptam egyedülálló.Semmi bizonytalanság ,minden segítséget,és ismeretet megkaptam a betegéggel kapcsolatban.Az eredmény rendkívüli mert a javulás 2 héten belül mutatkozott,s az utasításokat betartva azóta is rendben vagyok. Köszönet érte.Gratulálok. Sok ilyen rendelőt.

Kiss Mátyásné

Manapság oly divatos szlogen az ügyfélélményre való törekvés. Soha sem gondoltam volna, hogy igazi ügyfélélményre egy proktológus rendelőjében lelek. Az a megnyugtató, segítő, baráti légkör, odafigyelés és gondoskodás, sokkat könnyített az állapotomon. Köszönöm!

Vass Andrea

Profi.Maximális orvos-beteg kapcsolat.Lelkiismeretes kollegális.Folyamatosan képzi magát.Ami ritka kivétel tovább adja tudását betegeinek,érthetően nem orvosi nyelven.Elegáns ,jól felszerelt rendelő.Kedves személyzet.Nincs várakozás.Bátran ajánlom ismerőseimnek ill.kollégáknak is.

Dr.Herzsenák Aranka

Amit a beteg elvárhat, mindent megkaphat, Nyugat-Európai színvonalú rendelő, mint az *****-os hotelek.

Molnár Tibor

Félelmem a vizsgálattól meg szűnt ahogyan fogadtak és erről az ott várakozó betegek is biztosítottak,a doktor úr finom humora volt ami miatt a választásom ide esett,jól döntöttem, a vizsgálat óta majdnem panaszmentes vagyok. Köszönettel Kerekes Gabi és köszönet a hírlevelekért is ami rá irányít az oda figyelésre.

Kerekes Gabi

Korrekt, precíz,kerek perec megmondja a valóságot , csak ajánlani tudom mind a rendelőt , mind Dr Bánfalvi Pétert mindenkinek aki az ő segítségére szorul.

Asztalos Attila

Gyors, alapos, tapintatos, vizsgálat során türelmes. Ajánlom mindenkinek!

Adler Imréné

Miért is érdemes a kismedencei biofeedback módszerét választania problémái megoldásához?

Új, hatékony módszer a teste, az izmai feletti kontroll visszaszerzésére, a kismedencei, gáti és végbélproblémák kezelésére műtét és fájdalom nélkül. Hatékony mind a szülési és a műtéti, baleseti kismedencei sérülések, mind a túl erős, mind a túl gyenge, mind a rosszul működő záróizom esetében, mind a végbélműtétek előtt alkalmazva a nagyobb siker érdekében. A rehabilitációs tréning az adott problémákat több oldalról is felfedő orvosi vizsgálatot követően személyre szabottan, a szinte mindig meglévő társbetegségek együttes kezelésével sokkal hatékonyabb, mind az általános “intim” területi torna.
Gyógyuljon nálunk barátságos, támogató környezetben, a többszörösen is Az Év Magánrendelője díj nyertes Központunkban!

Célunk, hogy a hatékony vizsgálatot, kezeléseket Ön lehetőleg akár a munkahelyről is szívesen elugorva, mint egy megszokott ügyintézést, a mindennapi életvitelt folytatva meg tudja oldani, és utána a napi rutint egy baráti mosollyal, jó hangulatban, traumák elszenvedése nélkül folytassa.

Telefonos bejelentkezés munkanapokon 9-18 óra között.

Szeretettel várjuk Aranyér Központunkban Budapesten és Székesfehérváron!

1024 Budapest Lövőház u. 24.

1024 Budapest, Lövőház utca 24. félemelet 5.

A konzultációs díj fizetése rendelésünkön készpénzzel vagy bankkártyával történhet.
Az önkéntes egészségpénztár a kért számla ellenében a díj összegét a páciensnek a későbbiekben utalja vissza. (Közvetlenül egészségpénztári kártyákkal való fizetés jelenleg nem lehetséges.)

Egészségpénztári szerződéseink

Központunknak jelenleg a következő önkéntes egészségpénztárakkal (Ep.) van élő szerződése:
TELADOC (Advance Medical), Allianz Hungária Ep., Danubius Ep., Életút Ep., Generali Ep., Herendi Ep., IZYS Önsegélyező Pénztár, Medicina Ep., MKB Ep., OTP Ep., Patika Ep., Postás Ep., Prémium (AXA) Ep., Questor Ep., Tempo Ep., Vasutas Ep., Vitamin Ep.

Aranyér Központjaink 2014-ben az Év Magánrendelője verseny szakmai, 2017-ben a közönségdíját nyerték el.

Kövessen Facebook-on is!

Budapesti Központunkban lehetőség van fájdalomcsillapító, stresszoldó, nyugtató, bódító hatású dinitrogén-oxid gáz (közismertebb nevén nevetőgáz) alkalmazására. A betegbarát hozzáállás és a megnyugtató szakértelem alapvető a munkánk során, de tudjuk hogy sokak számára a fájdalomtól való félelem, stressz, szorongás nagyban megnehezíti a vizsgálatot - nekik javasoljuk a Livopan gáz használatát, ami hozzájárul a vizsgálat sikeréhez anélkül, hogy az értékéből elvenne. ... Olvasson tovább-->>See Less
Megtekintés Facebook-on

Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse.