Keresés
Close this search box.
Keresés

Vizsgálati, műtéti és rehabilitációs csomagjaink díjai

Az év Betegbarát szolgáltatója díjas Aranyér Központjainkban
barátságos környezet, kíméletes vizsgálat, egyénre szabott kezelés, megelőzés

Az árak forintban értendők és tartalmazzák az áfát!

Központunk 2023-ban Az Év Betegbarát Szolgáltatója lett, 
2014-ben, és 2017-ben pedig elnyerte a megtisztelő Az Év Magánrendelője díjat.

Olvassa el vendégeink véleményét, érdemes.>>

Budapesti Aranyér Központunk címe:

1024 Budapest, Lövőház utca 24. félemelet 5.

Tovább a részletekhez és a bejelentkezéshez>>

Székesfehérvári Aranyér Központunk címe:

8000 Székesfehérvár, Kertalja utca 11/A.

Tovább a részletekhez és a bejelentkezéshez>>

Első vizsgálati csomagjaink díjai

Az alapvizsgálat díja magába foglalja a konzultációt, a kézzel végzett, majd az eszközös (anoszkóp, rektoszkóp) vizsgálatot és a szükséges receptírást.
Az egyénre szabott kezelés, további vizsgálatok (Livopan-nal való bódítás, digitális 3D végbélultrahang, kismedencei elektromiográfiás vizsgálat (EMG), gyűrűzés, műtét, szövettan, tenyésztés, vírustipizálás, stb.) díja a talált betegségtől és annak fokától függően egyedileg alakul, sok esetben azonnal meg is kezdhető.

Proktológiai vizsgálati díjaink

ELSŐ proktológiai VIZSGÁLATi csomag
(amennyiben nem járt még nálunk)
45-65 000 /orvostól függően
 • konzultáció
 • végbélvizsgálat
 • anoszkópia
 • rektoszkópia
 • megbeszélés
 • a kezelési terv átbeszélése
 • tanácsadás
 • receptírás

Komplex kismedencei kivizsgálás csomag

kismedencei fájdalmak, inkontinencia, szülés utáni problémák esetén
50 000
 • konzultáció
 • hüvelyi vagy végbélvizsgálat
 • digitális 3D végbélultrahang vizsgálat
 • kismedencei elektromiográfiás kivizsgálás (EMG)
 • megbeszélés
 • a kezelési terv átbeszélése
 • tanácsadás
 • receptírás

Fóbia és félelem esetén fájdalomcsillapító, stresszoldó, nyugtató bódítást biztosítunk N2O gáz alkalmazásával Budapesti Központunkban

Sokak számálra a vizsgálattól, a fájdalomtól való félelem, stressz, szorongás nagyban megnehezíti a vizsgálatot, nekik javasoljuk a Lipovan gáz használatát. A gáz beszívása fájdalomcsillapító, stresszoldó hatású, ami hozzájárul a vizsgálat sikeréhez anélkül, hogy az értékéből elvenne. A Livopan gáz használati díja a vizsgálat, műtét során 25.000 Ft.
Nem alkalmazható palackos búvárkodás, retinaleválás műtétje, nyugtató, hangulatjavító gyógyszerek és gyógynövények szedése után, terhesség első felében, szív- és más szervi elégtelenség, agynyomás-fokozódás, kezeletlen cukor- és magasvérnyomás-betegség, B12 vitamin-, illetve folsavhiány, bélelzáródás, zavartság, obstruktív tüdőbetegség (COPD), fülgyulladás esetén.
Kérjük, szándékát telefonon bejelentkezésekor és recepción megérkezésekor jelezze kolléganőnknek!
Tájékoztató a Livopan gázzal való fájdalomcsillapításról, stresszoldásról itt olvasható>>

Orvosaink első vizsgálati díjai és bejelentkezés Központjainkba:

Dr. Lehoczki Gergely

proktológus, sebész adjunktus

Lehoczki doktor úr első vizsgálati csomag díja 45.000Ft

2009-es sebészeti szakvizsgám megszerzését követően kezdtem el proktológiai panaszokkal pácienseket ellátni és észleltem, hogy széles körű igény van a végbélbetegségek tüneteitől szenvedő páciensek empatikus, pontos, minőségi ellátására. A precíz és pontos megfigyelés, a tapasztalatok gyűjtése, beépítése a mindennapi gyakorlatba valamint a személyre szabott ellátás, gyógyítás, esetkövetés fontossága ragadott meg leginkább, ami mind a mai napig a fő motivációt jelentik számomra. A páciensek bizalmának elnyerése és megtartása szintén nagyon fontos számomra. Mindannyian ismerjük a mondást:”pontos mint egy sebész.” Ennek a jegyében szeretnék minden páciensem számára enyhülést, jobbulást, teljes gyógyulást nyújtani

Tovább >>

Dr. Mikes Csaba

proktológus, sebész főorvos

Mikes doktor úr első vizsgálati csomag díja 45.000Ft

Proktológia magánrendelést 2007 óta folytatok. A kórházi végbélsebészet mellett magánrendelésen a végbéltájéki panaszokkal (aranyeresség, condyloma, végbélviszketés, végbélsipoly, végbélberepedés, jó és rosszindulatú végbél és vastagbéldaganatok) hozzám forduló páciensek ellátását végzem, célom az alapos kivizsgálását követő pontos diagnózis felállítása és annak legkorszerűbb ellátása.

Tovább >>

Dr. Simon Balázs

proktológus, sebész szakorvos

Simon doktor úr első vizsgálati csomag díja 40.000Ft

A Szegedi Tudományegyetemen végeztem orvosként és angol orvosi szakfordító- és tolmácsként.
A proktológiával már sebész éveim eleje óta foglalkozom. 2020-ban szakvizsgáztam sebészetből kiváló minősítéssel. A szakvizsga előtt megfordultam a már akkor felfelé ívelő magánellátás több területén és rengeteg tapasztalatot szereztem kommunikációból, sokat tanultam a kiegyensúlyozott, partnerségen alapuló orvos-beteg kapcsolatról.
A klasszikus proktológia eszköztára mára kiszélesedett, a nagyobb műtéteket egyre inkább a műtét nélküli megoldások előzik meg, váltják fel. Rendeléseimen arra törekeszem, hogy …

Tovább>>

Dr. Bánfalvi Péter

vezető proktológus

Bánfalvi doktor úr első vizsgálati csomag díja 55-60.000Ft

Proktológiai magánrendelést 2006 óta folytatok. Célom, hogy vendégeink aranyér, és más végbél-megbetegedését a lehető legkisebb megterheléssel és a legjobb életminőséget megcélozva gyógyítsam meg, nagy felelősséggel járó és sokszor igazi kihívást jelentő munka a számomra. Feladatomnak rendszeres önképzéssel, a gyógyítás egyénre szabott, állandóan tökéletesedő módszereivel igyekszem megfelelni. 2012-ben felkértek Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja aranyérrel kapcsolatos információk megírására, 2014-ben és 2017-ben megkaptam az Év Magánrendelője verseny szakmai díját.

Tovább >>

Dr. Pácsa Szilvia

nőgyógyász, kismedence betegségek szakorvosa

Pácsa doktornő első vizsgálati csomag díja 40.000Ft

Nőgyógyászként célom, hogy pácienseimet tudásommal gyógyuláshoz, és az egészséges élet megtartásához segítsem. Gyakorló orvosként folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, amelyek a hagyományos (gyógyszeres, műtéti) terápiás megoldásokat kiegészítve a gyógyulást gyorsabbá és hatékonyabbá képesek tenni. Vallom, hogy az egészség, az egyéni csúcsforma elérésének feltétele a testi-lelki egyensúly megteremtése, amelyhez a tudomány és a technika által kínált, bizonyítottan hatásos gyógyászati megoldásokat is érdemes felhasználni. 

Tovább >>

Kontrollvizsgálatok és műtéti csomagjaink hozzávetőleges díjai

"PANASZCSOMAG" KONTROLLVIZSGÁLAT

5 éven belül
20-45 000
 • konzultáció
 • végbélvizsgálat
 • anoszkópia
 • (rektoszkópia)
 • megbeszélés
 • tanácsadás
 • receptírás

A műtétek fajtái és díjai csak hozzávetőlegesek, mivel mindig az adott állapothoz igazodnak, az első műtét utáni kontrollvizsgálat díját is tartalmazzák.
Továbbiakat csak az általunk végzett vizsgálat után tudunk mondani.
Más szakember lelete alapján sem adunk árajánlatot, mert gyakori eset, hogy a megoldási javaslatunk az általunk találtak alapján ettől merőben eltér.
A lézeres műtéteket és a Livopan-nal való bódítást budai Központunkban végezzük.

 kórházbanlézerrelambulánsan
3 irányú399.000 Ft-tól350 000115 000
2 irányú399.000 Ft-tól350 000105 000
1 irányú299.000 Ft-tól220 00095 000

A Livopan-nal történő bódítás díja +25 000szövettan díja +15.000 Ft mintánként. A lézeres műtétnél (LHP) szövettani vizsgálat nincs. Az ambuláns és a lézeres műtét helyi érzéstelenítésben, esetleg Livopan-nal történő bódításban történik, a kórházi műtét altatásban vagy gerincérzéstelenítésben. További részletekről a kivizsgálás során vagy telefonos elérhetőségünkön érdeklődjön.

kórházbanlézerrelambulánsanszeton behelyezése
399-499.000 Ft-tól300 00085 00050 000

A Livopan-nal történő bódítás díja +25 000szövettan díja +15.000 Ft mintánként. A lézeres műtétnél (FILAC) szövettani vizsgálat nincs. A szeton behelyezése, az ambuláns és a lézeres műtét helyi érzéstelenítésben történik, a kórházi műtét altatásban vagy gerincérzéstelenítésben. További részletekről a kivizsgálás során vagy telefonos elérhetőségünkön érdeklődjön.

kórházbanlézerrelambulánsan
299.000 Ft-tól120 00075 000

A Livopan-nal történő bódítás díja +25 000szövettan és a tipizálás díja +15 000 Ft mintánként. Az ambuláns és a lézeres műtét helyi érzéstelenítésben, esetleg Livopan-nal történő bódításban történik, a kórházi műtét altatásban vagy gerincérzéstelenítésben. További részletekről a kivizsgálás során vagy telefonos elérhetőségünkön érdeklődjön.

kórházbanlézerrelambulánsan
399.000 Ft-tól300 00095 000

A Livopan-nal történő bódítás díja +25 000szövettan díja +15.000 Ft mintánként. Az ambuláns és a lézeres műtét helyi érzéstelenítésben, esetleg Livopan-nal történő bódításban történik, a kórházi műtét altatásban vagy gerincérzéstelenítésben. További részletekről a kivizsgálás során vagy telefonos elérhetőségünkön érdeklődjön.

kórházbanlézerrelambulánsan
299.000 Ft-tól220 00085 000

A Livopan-nal történő bódítás díja +25 000szövettan díja +15.000 Ft mintánként. Az ambuláns és a lézeres műtét helyi érzéstelenítésben, esetleg Livopan-nal történő bódításban történik, a kórházi műtét altatásban vagy gerincérzéstelenítésben. További részletekről a kivizsgálás során vagy telefonos elérhetőségünkön érdeklődjön.

 

Online dietetikai konzultáció

Online dietetikai konzultáció

időtartama 2 óra, előzetes felkészülést igényel
20 000
 • életvitel, panaszok átbeszélése
 • korábbi leletek átnézése
 • kérdőív, étkezési napló megbeszélése
 • étkezési panaszok okainak átbeszélése
 • tanácsadás

Egyéb kismedencei csomagjaink, programjaink díjai

Biofeedback intenzív rehabilitációs tréning program

a kismedencei izomműködés javítására, összehangolására
100 000 /4+1 alkalom
 • képzett biofeedback tréner segítségével
 • csak az előzetes "Kismedencei izomműködés vizsgálata" után, annak alapján összeállított program szerint
 • heti 2x50 perc, összesen 2 hét, majd 1 hónapra rá még egy ellenőrző alkalom
 • a 20.000 Ft-os EMG szonda árával
 • menstruáció alatt nem lehetséges
 • az első 4 alkalmat megszakítás nélkül szükséges 2 hét alatt végigcsinálni

Biofeedback hosszú tréning program

a kismedencei izomműködés javítására, finom összehangolására
160 000 /8+2 alkalom
 • képzett biofeedback tréner segítségével
 • csak az előzetes "Kismedencei izomműködés vizsgálata" után, annak alapján összeállított program szerint
 • két hétig heti 2x50 perc, majd négy hétig heti 1x50 perc, összesen 6 hét, majd 1 és 2 hónapra rá még egy-egy ellenőrző alkalom
 • a 20.000 Ft-os EMG szonda árával
 • menstruáció alatt nem lehetséges
 • az első 2 hetet megszakítás nélkül szükséges végigcsinálni

Inkontinencia kezelésére szolgáló rehabilitációs programjaink díjai

Hosszú kismedencei rehabilitációs biofeedback tréning program

a kismedencei izomműködés javítására, finom összehangolására, izomerősítésre
160 000 /8+2 alkalom
 • képzett biofeedback tréner segítségével
 • csak az előzetes „Kismedencei izomműködés vizsgálata” után, annak alapján összeállított program szerint
 • két hétig heti 2×50 perc, majd négy hétig heti 1×50 perc, összesen 6 hét
 • a 20.000 Ft-os EMG szonda árával
 • menstruáció alatt nem lehetséges
 • az első 2 hetet megszakítás nélkül szükséges végigcsinálni

Inkontinencia rehabilitációs program gátizomtréner készülékkel együtt

az izomgyengeség okozta inkontinencia hosszú távú otthoni kezelésére
140 000 /4 alkalom + ajándék készülék
 • képzett biofeedback tréner segítségével
 • csak az előzetes „Kismedencei izomműködés vizsgálata” után, annak alapján összeállított program szerint
 • havi 1×50 perc a rendelőben 4 hónapon át + hosszútávú otthoni tréning a kapott készülékkel
 • 60.000 Ft értékű Biofeedback Gátizomtréner készüléket kap ajándékba otthoni használatra
 • menstruáció alatt nem lehetséges

Intenzív kismedencei rehabilitációs biofeedback tréning program

a kismedencei izomműködés javítására, összehangolására
100 000 /4+1 alkalom
 • képzett biofeedback tréner segítségével
 • csak az előzetes „Kismedencei izomműködés vizsgálata” után, annak alapján összeállított program szerint
 • heti 2×50 perc, összesen 2 hét
 • a 20.000 Ft-os EMG szonda árával
 • menstruáció alatt nem lehetséges
 • megszakítás nélkül szükséges 2 hét alatt végigcsinálni

Emsella-kezelés bérletek díjai

Vetkőzés-, fájdalom- és fáradságmentes eljárás a medencefenék izmainak kezelésében az intim egészség, a megfelelő széklet- és vizeletvisszatartás megőrzésének érdekében műtét nélkül.

Próba Emsella-kezelés

a későbbi bérlet csomag díjába beleszámít
20 000 1 alkalom
 • 1 alkalmas, 28 perces kezelés. Csak próbának javasoljuk, melytől csak rövidtávú, átmeneti javulás várható.
 • Amennyiben a próbakezelés után szeretné valamelyik csomagunkat helyben megvásárolni, ennek a kezelésnek a díját a csomag díjába beleszámítjuk.

Emsella-kezelés bérlet csomagok

ajándék alkalmakkal
20 000 /alkalom +ajándék alkalmak a csomag nagyságától függően
 • Több alkalmas, 28 perces kezelések. Az első 6 kezelés 3 héten át heti 2 alkalommal javasolt.
 • A panaszok súlyosságával, szándékkal arányosan javasolt a bérlet vásárlása. A további alkalmak 2-3 havonta javasoltak.
 • Amennyiben a bérlet csomag befejezésekor helyben szeretne nagyobb csomagra váltani, annak díjába a már megvásárolt bérlet díjának jó részét beleszámítjuk.

Készüljön fel előre!

Mielőtt felkeresi rendelőnket, a gördülékeny adminisztráció és a konzultációra való nyugodt felkészülés érdekében kérem,

olvassa el Tájékoztató és beleegyező nyilatkozatunkat!>>

A vizsgálat előtti kérdésekről, a megfelelő válaszokról, a vizsgálat alatti teendőiről,

az arra való felkészülésről talán minden fontosat elolvashat a www.proktológus.hu oldalon.

Online és Központjainkban készpénzzel és bankkártyával is fizethet.

bankkártya

Az önkéntes egészségpénztár a kért számla ellenében a díj összegét a páciensnek a későbbiekben utalja vissza. (Közvetlenül egészségpénztári kártyákkal való fizetés nem lehetséges.)

Központunk jelenleg a következő önkéntes egészségpénztárakkal kötött szerződést:

Union Érted, TELADOC (Advance Medical), Allianz Hungária Egészségpénztár, Danubius Egészségpénztár, Életút Egészségpénztár, Generali Egészségpénztár, Herendi Egészségpénztár, IZYS Önsegélyező Pénztár, Medicina Egészségpénztár, MKB Egészségpénztár, OTP Egészségpénztár, Patika Egészségpénztár, Postás Egészségpénztár, Prémium (AXA) Egészségpénztár, Questor Egészségpénztár, Tempo Egészségpénztár, Vasutas Egészségpénztár, Vitamin Egészségpénztár

Várjuk szeretettel Aranyér Központunkban!

Júniusban nálunk az egész hónap az apukákról szól!
Budapesti Központunkba proktológiai első vizsgálatra online foglaló édesapáknak a vizsgálatot követően 20.000 Ft értékben 1 alkalmas Emsella-kezelést adunk ajándékba. Feltételek:
– az akció a visszaigazoló emailben található kuponnal az emsellakezeles.hu oldalon 1 alkalmas Emsella-kezelésre való, 2024.06.01. és 2024.07.30. között történő online foglalással érvényesíthető,
– más édesapának átruházható, egyszeri alkalomra szól,
– a vizsgálat lemondása esetén nem érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható.
Az Emsella-kezelés javítja a vizelet-visszatartást, az intim elégedettséget műtét és szúrás nélkül, izzadság- és fájdalommentesruhában történik, mindössze 30 percig tart.
Budapesti Központunkba proktológiai első vizsgálatra online foglaló édesapáknak a vizsgálatot követően 20.000 Ft értékben 1 alkalmas Emsella-kezelést adunk ajándékba. Az Emsella-kezelés javítja a vizelet-visszatartást, az intim elégedettséget műtét és szúrás nélkül, izzadság- és fájdalommentesruhában történik, mindössze 30 percig tart. Az akció a visszaigazoló emailben található kuponnal az emsellakezeles.hu oldalon 1 alkalmas Emsella-kezelésre való, 2024.06.01. és 2024.07.30. között történő online foglalással érvényesíthető, más édesapának átruházható, egyszeri alkalomra szól, a vizsgálat lemondása esetén nem érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható.
Júniusban nálunk az egész hónap az apukákról szól!
Budapesti Központunkba proktológiai első vizsgálatra online foglaló édesapáknak a vizsgálatot követően 20.000 Ft értékben 1 alkalmas Emsella-kezelést adunk ajándékba. Feltételek:
– az akció a visszaigazoló emailben található kuponnal az emsellakezeles.hu oldalon 1 alkalmas Emsella-kezelésre való, 2024.06.01. és 2024.07.30. között történő online foglalással érvényesíthető,
– más édesapának átruházható, egyszeri alkalomra szól,
– a vizsgálat lemondása esetén nem érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható.
Az Emsella-kezelés javítja a vizelet-visszatartást, az intim elégedettséget műtét és szúrás nélkül, izzadság- és fájdalommentesruhában történik, mindössze 30 percig tart.
Budapesti Központunkba proktológiai első vizsgálatra online foglaló édesapáknak a vizsgálatot követően 20.000 Ft értékben 1 alkalmas Emsella-kezelést adunk ajándékba. Az Emsella-kezelés javítja a vizelet-visszatartást, az intim elégedettséget műtét és szúrás nélkül, izzadság- és fájdalommentesruhában történik, mindössze 30 percig tart. Az akció a visszaigazoló emailben található kuponnal az emsellakezeles.hu oldalon 1 alkalmas Emsella-kezelésre való, 2024.06.01. és 2024.07.30. között történő online foglalással érvényesíthető, más édesapának átruházható, egyszeri alkalomra szól, a vizsgálat lemondása esetén nem érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható.
Júniusban nálunk az egész hónap az apukákról szól!
Budapesti Központunkba proktológiai első vizsgálatra online foglaló édesapáknak a vizsgálatot követően 20.000 Ft értékben 1 alkalmas Emsella-kezelést adunk ajándékba. Feltételek:
– az akció a visszaigazoló emailben található kuponnal az emsellakezeles.hu oldalon 1 alkalmas Emsella-kezelésre való, 2024.06.01. és 2024.07.30. között történő online foglalással érvényesíthető,
– más édesapának átruházható, egyszeri alkalomra szól,
– a vizsgálat lemondása esetén nem érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható.
Az Emsella-kezelés javítja a vizelet-visszatartást, az intim elégedettséget műtét és szúrás nélkül, izzadság- és fájdalommentesruhában történik, mindössze 30 percig tart.
Budapesti Központunkba proktológiai első vizsgálatra online foglaló édesapáknak a vizsgálatot követően 20.000 Ft értékben 1 alkalmas Emsella-kezelést adunk ajándékba. Az Emsella-kezelés javítja a vizelet-visszatartást, az intim elégedettséget műtét és szúrás nélkül, izzadság- és fájdalommentesruhában történik, mindössze 30 percig tart. Az akció a visszaigazoló emailben található kuponnal az emsellakezeles.hu oldalon 1 alkalmas Emsella-kezelésre való, 2024.06.01. és 2024.07.30. között történő online foglalással érvényesíthető, más édesapának átruházható, egyszeri alkalomra szól, a vizsgálat lemondása esetén nem érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható.