Keresés
Close this search box.
Keresés

Krausz Ivett

pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető, tanácsadó szakpszichológus-jelölt

„Nem az vagyok, ami történt velem. Az vagyok, amit döntöttem, hogy legyek.” – Carl Gustav Jung
Diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem klinikai és egészségpszichológiai szakirányon.
Jelenleg a Zuglói Egészségfejlesztési Irodánál dolgozom mentálhigiénés koordinátorként, ahol számos tréninget, foglalkozást, előadást tartok a mentális egészség különböző témáiról (pl. önbecsülés, stresszkezelés, önérvényesítés, érzelemkezelés).
Pszichológusi végzettségem mellett autogén tréning módszerspecifikus képzettséggel is rendelkezem. Ez egy olyan relaxációs technika, amely hozzájárul a kiegyensúlyozott, harmonikus léthez, a stresszel való megküzdésben hatékony eszköznek bizonyul és ráadásul a mindennapokba is könnyedén beépíthető.
Életünk során mindannyian érezhetjük magunkat olykor elakadva, megtorpanva és előfordulhat, hogy ilyenkor szükségünk van valakire, aki segít a saját erőforrásaink, lehetőségeink felfedezésében, vagy épp új eszközök elsajátításában. Hivatásomnak érzem, hogy a hozzám fordulókat egy értékteli élet kialakításában, a saját belső erőforrásaik felfedezésében és fejlődésükhöz szükséges készségek elsajátításában segítsem.
Szívügyemnek tekintem az érzelemkezelés, a megküzdés és az önismeret fejlesztését. Hiszem, hogy minden embernek lehetősége van arra, hogy befolyást gyakoroljon a saját életére, csak meg kell találnia a módját – ezen az úton szeretném kísérni a hozzám fordulókat.