Krausz Ivett
pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető

 

Krausz Ivett

Krausz Ivett

pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető

„Nem az vagyok, ami történt velem. Az vagyok, amit döntöttem, hogy legyek.” – Carl Gustav Jung
Diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem klinikai és egészségpszichológiai szakirányon.
Jelenleg a Zuglói Egészségfejlesztési Irodánál dolgozom mentálhigiénés koordinátorként, ahol számos tréninget, foglalkozást, előadást tartok a mentális egészség különböző témáiról (pl. önbecsülés, stresszkezelés, önérvényesítés, érzelemkezelés).
Pszichológusi végzettségem mellett autogén tréning módszerspecifikus képzettséggel is rendelkezem. Ez egy olyan relaxációs technika, amely hozzájárul a kiegyensúlyozott, harmonikus léthez, a stresszel való megküzdésben hatékony eszköznek bizonyul és ráadásul a mindennapokba is könnyedén beépíthető.
Életünk során mindannyian érezhetjük magunkat olykor elakadva, megtorpanva és előfordulhat, hogy ilyenkor szükségünk van valakire, aki segít a saját erőforrásaink, lehetőségeink felfedezésében, vagy épp új eszközök elsajátításában. Hivatásomnak érzem, hogy a hozzám fordulókat egy értékteli élet kialakításában, a saját belső erőforrásaik felfedezésében és fejlődésükhöz szükséges készségek elsajátításában segítsem.
Szívügyemnek tekintem az érzelemkezelés, a megküzdés és az önismeret fejlesztését. Hiszem, hogy minden embernek lehetősége van arra, hogy befolyást gyakoroljon a saját életére, csak meg kell találnia a módját – ezen az úton szeretném kísérni a hozzám fordulókat.

Célunk, hogy a hatékony vizsgálatot, kezeléseket Ön lehetőleg akár a munkahelyről is szívesen elugorva, mint egy megszokott ügyintézést, a mindennapi életvitelt folytatva meg tudja oldani, és utána a napi rutint egy baráti mosollyal, jó hangulatban, traumák elszenvedése nélkül folytassa.

Telefonos bejelentkezés munkanapokon 9-18 óra között.

Szeretettel várjuk Aranyér Központunkban Budapesten és Székesfehérváron!

1024 Budapest,
Lövőház utca 24.
félemelet 5.

Aranyér Központunk 2014-ben az Év Magánrendelője verseny szakmai, 2017-ben a közönségdíját nyerte el.

Kövessen Facebook-on is!

#könnyitsenkönnyedén #aranyértitkok #ingyenes_tanácsok1 éve utókövetjük a könnyed székelést segítő, ingyenesen elérhető tanácsainkat. Az eddigi válaszok alapján tanácsainkat betartva 15% esetében nem változtak a panaszok, 2.5% esetében romlottak, ééés 82.5% esetében javultak.A sikert nagyban segíti, hogy egy székeléssel kapcsolatos teszttel a tanácsokat személyre szabva kapják meg a jelentkezők.Természetesen nem várható, hogy mindenféle végbélprobléma csak a tanácsok betartásával megszünjön. De veszteni valója csak a sürgős megoldást igénylőknek lehet, őket szeretettel várjuk Aranyér Központjainkban.Mindenki másnak javasoljuk, hogy kövesse tanácsainkat, és amennyiben a probléma nem múlik, természetesen ők is jöjjenek egy kivizsgálásra.Tanácsainkat ide feliratkozva a teszt kitöltése után kapja meg. www.konnyitsenkonnyeden.hu ... Olvasson tovább-->>See Less
Megtekintés Facebook-on

Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse.